Viceprimarul Anca Popa (USR), acuzată de îndeplinirea atribuțiilor în mod defectuos. Primarul Volosevici cere înlocuirea sa cu Gheorghe Sîrbu (PNL)

Viceprimarul Anca Popa (USR), acuzată de îndeplinirea atribuțiilor în mod defectuos. Primarul Volosevici cere înlocuirea sa cu Gheorghe Sîrbu (PNL)

Primarul Andrei Liviu Volosevici cere Consiliului Local al municipiului Ploiești înlocuirea viceprimarului USR, Anca Adina Popa.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Inițierea proiectului de hotărâre, care prevede această schimbare la conducerea primăriei, este motivată de faptul că atribuțiile de viceprimar, delegate prin dispozițiile primarului, au fost îndeplinite defectuos, fapt ce a determinat retragerea atribuțiilor după un anumit timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

“Ultima situație de acest gen a fost decizia doamnei viceprimar de a vota împotrivă sau pentru prorogare la proiectele privind activitatea TCE, instituție aflată sub directa sa coordonare. Mai mult, doamna viceprimar Anca Popa nu a fost în măsură sau nu a fost interesată să ofere o soluție alternativă la aceste proiecte.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În aceste condiții, consider că doamna viceprimar şi-a exercitat atribuțiile cu rea credință și, cu siguranță, funcția de viceprimar și atribuțiile vor putea fi duse la îndeplinire mult mai bine de unul din consilierii locali ai PNL, iar propunerea mea, în acest sens, va fi domnul consilier Gheorghe Sârbu”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191