Doliu în lumea politicii din România! A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Doliu în lumea politicii din România! A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Lumea politicii din România e în doliu! Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului în Guvernul Năstase, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-a stins din viață Dan Matei Agathon, la vârsta de 74 de ani. Membru fondator al FSN, Dan Matei Agathon a ajuns director în Guvernul României imediat după 1989, iar din 1992 a fost ministru al Turismului.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A murit Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase

Doliu în lumea politicii din România! Dan Matei Agathon, fostul ministru al Turismului în Guvernul Năstase s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Tristul anunț al trecerii lui în neființă a fost făcut de Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cine a fost Dan Matei Agathon

Dan Matei Agathon a fost deputat în legislatura 1992-1996, ales în județul Bacău pe listele partidului PDSR. A fost ministru al Turismului de două ori, în perioada 1992 – 1996 și 2000- 2003.

Dan Matei Agathon a fost secretar general și purtător de cuvânt al Confederației Patronale din Industria României (CONPIROM).

În aprilie 2010, Agathon a fost numit purtător de cuvânt al Alianței Confederațiilor Patronale din România (ACPR). În iunie 2013, Agathon era președintele Federației Patronatelor din Turism și Servicii (FPTS).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191