Serghei Mizil, operat pe inimă. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum: „Eu nu vreau să fac…”

Serghei Mizil, operat pe inimă. Ce a pățit omul de afaceri și cum se simte acum: „Eu nu vreau să fac…”

Serghei Mizil a fost operat pe inimă. În urmă cu doar câteva ore, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, omul de afaceri a vorbit despre această operație. Iată ce a pățit de și-a făcut o intervenție pe inimă, dar și cum se simte în aceste momente!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Serghei Mizil s-a operat pe inimă, iar în urmă cu doar o zi a fost externat din spital. Omul de afaceri a vorbit despre această intervenție suferită. Iată ce declarații a făcut el pentru emisiunea de la Antena Stars!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Serghei Mizil, operat pe inimă

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Serghei Mizil a mărturisit că și-a pus un stent pe inimă. În urmă cu doar o zi, acesta a fost externat din spital, deoarece se simte foarte bine după intervenția suferită.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Întrebat cât timp a durat intervenția pe care și-a făcut-o, omul de afaceri a explicat că nu foare mult. Mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că s-a operat la o clinică privată, iar intervenția a costat 4000 de euro.

Ce decizie a luat omul de afaceri, după ce și-a pus stent la inimă

În cadrul aceluiași interviu, Serghei Mizil a mărturisit și ce decizie a luat, după ce și-a pus stent la inimă. Omul de afaceri a decis să se lase de fumat, deoarece știe că acest lucru nu-i face bine.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191