Acces Direct. Mai mulți localnici din Boureni susțin că trăiesc cu teamă din cauza clanului „Duzină”. Luiza spune că ea și părinții ei au fost amenințați / VIDEO

Acces Direct. Mai mulți localnici din Boureni susțin că trăiesc cu teamă din cauza clanului „Duzină”. Luiza spune că ea și părinții ei au fost amenințați / VIDEO

Luiza a fost nevoită să își închidă barul, după ce a fost amenințată de mai mulți bărbați. Femeia spune că gruparea este cea care „face legea” în Boureni, Iași și că inclusiv oamenilor legii le este frică să intervină.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mai mulți localnici s-ar teme să mai iasă din casa din cauza unei grupări, care ar tulbura constant liniștea oamenilor. Bărbații sunt cunoști în zonă drept agresivi, iar unul dintre episoadele violente a avut loc în barul pe care îl deține Luiza.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Luiza a fost nevoită să închidă barul

Femeia a povestit că toți localnicii se plâng de comportamentul clanului cunoscut sub numele de „Duzină”. Luiza a mărturisit că membrii grupării l-au bătut pe un bărbat în interiorul barului, iar mai apoi, poliția a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere. Femeia a dat acele videoclipuri oamenilor legii, iar de atunci ar fi început coșmarul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Este teroare. Nici nu sunt cuvinte ca să poți să explici așa ceva, pentru că multă lume nu crede ce se întâmplă în satul respectiv. Sunt acești indivizi, în jur de 10-12 persoane cu care nu poți să te înțelegi. Nu există pentru că sunt foarte răi, sunt foarte agresivi. Eu am de-a face cu ei acolo mereu pentru că eu am activitate acolo în satul lor”, a spus Luiza, la Acces Direct.

Luiza spune că a fost amenințată de membrii grupării

Femeia a povestit că a fost nevoită să închidă barul, pentru că se teme pentru viața ei și a familiei sale. Tatăl ei vitreg este angajat acolo și l-a amenințat că îl va bate. De atunci, Luiza nu știe ce să mai facă, pentru că nici oamenii legii nu ar fi intervenit tot de teamă.

„Momentan, este un bar și am vrea să fie un magazin, dar nu știu dacă o să mai fie pentru că sparg tot. De două săptămâni l-am închis, pentru că îmi amenință părinții, soțul mamei, tatăl vitreg este angajat acolo și l-a amenințat pentru video. A fost o bătaie foarte gravă și un video a trebuit să îl dau la poliție, ca să își facă treaba, dar autoritățile nu fac nimic și pentru că am dat video și au zis că nu o să mai țin barul deschis și că o să îi bată”, a mai spus femeia, la Acces Direct.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191