Cum a fost primită Maria de la Mireasa, sezonul 7, în familia lui Antonio. Părinții fostului concurent nu au dorit să vină la cununia civilă: „Când am fost despărțiți…” / VIDEO

Cum a fost primită Maria de la Mireasa, sezonul 7, în familia lui Antonio. Părinții fostului concurent nu au dorit să vină la cununia civilă: „Când am fost despărțiți…” / VIDEO

Antonio și Maria sunt mai fericiți ca niciodată de când au decis să se căsătorească în finala de la Mireasa, dar la eveniment nu au fost prezenți și părinții fostului concurent. S-a tot spus că ar fi vorba, de fapt, despre faptul că familia lui nu o place pe Maria, iar Antonio a ținut să lămurească situația.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu toate că au ales să se căsătorească, părinții lui Antonio au refuzat să vină la cununia civilă. Fostul concurent spune că a înțeles motivul din spatele deciziei lor și nu a fost supărat că familia nu i-a fost alături.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Familia lui Antonio nu a privit cu ochi buni parcursul concurentului în casa Mireasa

Antonio a fost invitat la Xtra Night Show, moment în care a mărturisit că părinții lui nu au fost de acord cu unele decizii luate de el, de aici și faptul că nu au fost încântați de cum a evoluat concurentul în casa Mireasa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Antonio a mai spus că Maria nu i-a cunoscut încă părinții, dar este sigur că nu vor exista probleme.

„Au fost mai multe. Parcursul meu în această competiție a fost mai tumultos și nu au venit. Nu i-a plăcut nici de mine, nici de relația noastră, cum au văzut-o atunci la televizor. Acum e ok. Am primit multe întrebări. O să mergem și la Constanța. Încă nu s-a cunoscut cu tatăl, Maria a vorbit doar la telefon, dar mâine o să ajungem și la Constanța. Nu au venit, dar nici nu din cauză că nu erau de acord, ci pentru că nu sunt ei de acord cu genul acesta de emisiuni și nu vor expunere în modul acesta”, a spus Antonio, la Xtra Night Show.

Maria urmează să îi cunoască pe părinții lui Antonio

Antonio a mai spus că Maria a luat deja legătura cu familia lui Antonio și că nu mai există probleme. Fostul concurent a mai subliniat faptul că părinții lui au ales să nu vină în emisiune pentru că nu își doresc să apară la televizor, nu pentru că ar fi împotriva relației cu Maria.

„Toate lucrurile sunt ok acum. Au vorbit la telefon. Au existat anumite faze. Când am fost despărțiți, au fost niște afirmații din partea ei pentru mine și eu le-am făcut și la un moment dat, și părinții ei au fost, oarecum, supărați și după aia, noi am revenit la sentimente mai bune, dar afirmațiile au rămas și era normal să fie supărați”, a mai spus fostul concurent de la Mireasa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191