Metoda prin care un șofer român de TIR a fentat, timp de 3 luni, plata taxei de autostradă, în Franța. Paguba se ridică la 10.000 de euro

Metoda prin care un șofer român de TIR a fentat, timp de 3 luni, plata taxei de autostradă, în Franța. Paguba se ridică la 10.000 de euro

Timp de trei luni, începând din mai, șoferul român a circulat între Montélimar-sud și Orange, pe autostrada A7, fără să plătească taxa de drum. Cum a reușit? Ei bine, metoda tânărului era destul de simplă. De fiecare dată când trecea printr-o zonă de taxare, românul se apropia cu TIR-ul de bariere suficient cât să declanșeze dispozitivul care le ridica. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Doar că șmecheria românului a fost descoperită de Vinci Autoroutes, concesionarul autostrăzii, cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate de-a lungul autostrăzii. Verificând imaginile, au observat frauda și au raportat-o autorităților competente.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În cursul nopții de miercuri spre joi, jandarmii din Malataverne au pus în sfârșit capăt seriei de escrocherii prin reținerea șoferului și confiscarea camionului acestuia. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Românul a fost plasat în arestul poliției și este acum chemat în judecată, pentru a răspunde pentru 45 de fapte de înșelăciune.

Pe lângă taxele neplătite, ancheta în derulare relevă și alte activități ilegale ale șoferului. Potrivit , el este suspectat și de furt de combustibil.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191