Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!

Dana Roba, prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap și peste mâini! Ce s-a întâmplat în sala de judecată. Declarații exclusive!

Dana Roba a fost mai mult moartă decât vie în urmă cu două luni, iar asta nu o spunem noi, ci medicii care s-au îngrozit atunci când au primit-o la spital cu capul spart și mâinile rupte. Vedeta a fost mutilată de tatăl fetițelor sale, iar cei doi se vor întâlni la tribunal față-n față pentru prima dată după măcel. Totul era programat pentru ziua de miercuri, dar a fost amânat!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar și în continuare trece printr-o perioadă extrem de grea. După ce în urmă cu două luni ajungea la spital cu capul spart în urma mai multor lovituri cu ciocanul, aplicate de soțul ei, dar și cu mâinile rupte, vedeta a reușit să supraviețuiască și să lupte pentru dreptate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dana Roba, despre prima întâlnire față-n față cu soțul care a măcelărit-o cu ciocane în cap

S-a întors înapoi la fiicele sale, dar e nevoită să sufere din cauza durerilor de după operații. Nu mai arată ca înainte și va avea nevoie de multe intervenții pentru ca medicii să poată să-i reconstruiască craniul, puternic afectat în urma loviturilor cu ciocanul. Soțul ei a vrut să o vadă moartă, dar tot el a fost cel care într-un final a sunat la ambulanță pentru a cere ajutorul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum el se află în spatele gratiilor, însă Dana Roba și Daniel Balaciu trebuiau ca în urmă cu o zi să se întâlnească pentru prima dată față-n față la tribunal, dar Dana Roba nu s-a putut prezenta, după cum chiar ea ne-a transmis. Bruneta ne-a precizat că nu mai poate să doarmă noaptea, ia pastile ca să adoarmă abia în zori de zi și medicii nu i-au recomandat momentan să poată fi prezentă la întâlnirea cu bărbatul care a mutilat-o pe viață.

Vedeta speră ca această întâlnire cu soțul ei să poată fi reprogramată, căci își dorește să-l primească în ochi, dar și să-i pună câteva întrebări, după cum a spus chiar ea, în exclusivitate pentru

Ce vrea să-i transmită bărbatului care a lovit-o cu ciocanul de mai multe ori în cap

Dana Roba susține că nu îi este teamă să se întâlnească cu tatăl fiicelor sale, cel care i-a provocat aceste mari dureri fizice și psihice, și susține că Dumnezeu este cu ea așa cum a fost și în ziua atacului. Ea precizează că tot ce vrea să-l întrebe pe Daniel Balaciu o va face prin intermediul avocatului și nu va vorbi, în niciun caz, direct cu agresorul.

Dana Roba ne-a spus și întrebările la care așteaptă un răspuns din partea lui Daniel Balaciu, cele două mari întrebări pe care i le va pune prin intermediul avocatului atunci când va sta față-n față cu cel care a măcelărit-o și care i-a dorit moartea, din cauza faptului că ea ceruse despărțirea de el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191