„Planul lui nu a fost și planul Lui Dumnezeu.” Dana Roba, noi dezvăluiri despre orele de dinainte de a fi mutilată cu un ciocan. Make-up artistul vrea ca Daniel Balaciu să fie pedepsit / FOTO

„Planul lui nu a fost și planul Lui Dumnezeu.” Dana Roba, noi dezvăluiri despre orele de dinainte de a fi mutilată cu un ciocan. Make-up artistul vrea ca Daniel Balaciu să fie pedepsit / FOTO

Dana Roba își amintește zilnic, cu groază, de momentele de groază prin care a trecut în urmă cu aproape două luni, atunci când a fost mutilată, spune ea, în timp ce dormea, cu un ciocan de tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu. În urmă cu puțin timp, make up artistul a făcut noi dezvăluiri despre momentele de dinainte să fie lovită.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Viața Danielei Roba s-a schimbat radical pe data de 5 iunie 2023. În urmă cu aproximativ două luni, make up artistul a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Atunci, vedeta a ajuns de urgență, la spital, în stare gravă. Medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire, însă, ca prin minune, Dana Roba a reușit să se recupereze, iar acum vrea să îi fie făcută dreptate, iar agresorul ei, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste ani buni, să fie pedepsit pentru fapta sa.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dana Roba, noi dezvăluiri despre orele de dinainte de a fi mutilată cu un ciocan

În cursul zilei de ieri Dana Roba dezvăluia că Daniel Balaciu, tatăl copiilor ei, i-a trimis un mesaj în care spunea că o iubește, cu doar câteva ore înainte de a o mutila. Astăzi, make-up artistul spune că acel mesaj a fost trimis intenționat, pentru ca bărbatul să se asigure că ea doarme, specificând că cel care îi era soț nu și-a declarat niciodată dragostea sau admirația față de ea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

“Omul care nu mi-a zis niciodată că mă iubește, sau că sunt o femeie frumoasă, înainte cu 5 ore de macabru mi-a trimis un sms, trimițându-mi o poză cu el din biserica unde fusese cu o zi înainte. A vrut sa se asigure ca dorm și după, poate intra in camera mea pentru a-mi lua viața, lovindu-mă cu ciocanul in cap de foarte multe ori. Planul lui nu a fost și planul Lui Dumnezeu. Nu îmi doresc altceva decât oamenii legii sa judece drept acest monstru, care vrea sa fie judecat in libertate Consider ca Dumnezeu are mult de lucrat cu mine pe pământ și ii mulțumesc pentru viața mea. Chiar dacă voi mai ajunge pe masa de operație pentru recuperare, știu ca Dumnezeu va fii cu mine și nu ma va lasa singura. Faptul ca am fost pacienta domnului Dr – Costea Daniel, consider ca a fost o mare binecuvântare pt mine. Ii mulțumesc pentru tot interesul și devotamentul fata de mine.#jesusismysavior #jesusismylife #lifestyle #jesuslovesyou #jesuslord #beautiful #life“, a fost mesajul scrie de Dana Roba pe rețelele de socializare.

Mesajul halucinant pe care Daniel Balaciu i l-a transmis Danielei Roba din spatele gratiilor

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, se află în prezent, în arest preventiv pentru după ce, în urmă cu mai bine de o lună, i-a aplicat soției sale mai multe lovituri de ciocan, aceasta ajungând în stare gravă, la spital. Din spatele gratiilor, bărbatul i-ar fi transmis un mesaj soției sale, prin intermediul unui polițist.

,,Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa: ”Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț”. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: ”Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-i iert, să-l ierte s-a gândit ce gravă e situația?”, a declarat Dana Roba, potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191