Ziua Nationala a Serviciilor de Ambulanta/ Manifestari si la Ploiesti, vineri

Ziua Nationala a Serviciilor de Ambulanta/ Manifestari si la Ploiesti, vineri

Azi, 28 iulie la cea de-a 117-a aniversare a creării serviciului național de ambulanță, îi sărbătorim pe paramedici.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În această zi, în 1906, primul serviciu de ambulanță și-a început activitatea în București. Prima echipă de ambulanță era formată dintr-un cojocar și un polițist, iar vehiculul era o trăsură trasă de cai.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Munca neobosită a paramedicilor este o parte importantă a operării eficiente a sistemului de sănătate, in special a Spitalului Județean de Urgență Ploiesti. Pe această cale dorim să ne exprimăm recunoștința, respectul și mulțumirile noastre față de toți angajații a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Le dorim multă sănătate în continuare în activitatea lor!

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat, astăzi, închiderea circulației rutiere pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), vineri, 28 iulie 2023, în intervalul orar 09.00-12.30, cu prilejul manifestărilor dedicate „Zilei Naționale a Serviciilor de Ambulanță din România”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191