Ce își dorește Cristina Pucean de la viitorul ei, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești. Mărturisirea făcută de dansatoare / FOTO

Ce își dorește Cristina Pucean de la viitorul ei, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești. Mărturisirea făcută de dansatoare / FOTO

Pe rețelele personale de socializare, Cristina Pucean a vorbit despre ce își dorește de la viitorul ei, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a făcut o mărturisire neașteptată. Iată ce a postat vedeta pe pagina sa de Instagram!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cristina Pucean este o fire foarte sinceră, iar ea vorbește destul de des cu fanii săi. De această dată, dansatoarea le-a spus internauților ei ce își dorește de la viitorul său, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești. Iată ce mărturisire a făcut vedeta!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce își dorește Cristina Pucean de la viitorul ei, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Cristina Pucean a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. Un internaut a întrebat-o pe vedetă ce își dorește să aibă pe viitor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fără a sta prea mult pe gânduri, celebra dansatoare a dat un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta a declarat că vrea doar liniște și nimic mai mult, după presupusa despărțire de Bogdan de la Ploiești.

Cristina Puncean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit?

Cristina Puncean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit, din nou?! Aceasta este întrebarea care stă pe buzele fanilor lor. Indiciile care dau de înțeles că cei doi nu mai formează un cuplu ar fi acelea că niciunul dintre ei nu mai are pe Instagram, Facebook sau TikTok fotografii de cuplu. Mai mult decât atât, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, celebrul cântăreț de manele a făcut public un mesaj cu care a dat de înțeles că el și Cristina Pucean nu mai sunt într-o relație. Artistul postează destul de des astfel de mesaje cu subînțeles.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191