SGU Ploieşti a cumpărat 6 maşini noi, prin programul „Rabla”

SGU Ploieşti a cumpărat 6 maşini noi, prin programul „Rabla”

SGU Ploiești a achiziționat 6 autovehicule Dacia, prin leasing financiar pentru o perioadă de 5 ani, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024 (Programul RABLA).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

”Autovehiculele fac parte din categoria celor cu grad redus de poluare și consum (Expression ECO-G 100), achiziția acestora fiind absolut necesară pentru reducerea noxelor și protejarea mediului, în acord cu legislația națională și a Uniunii Europene”, a transmis SGU Ploiești.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru achiziția mașinilor, societatea a înscris în programul RABLA un număr de 11 mașini, având ca dată de fabricație perioada cuprinsă în intervalul 1999-2004.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acestea constituiau adevărate surse de poluare, fiind mari consumatoare de resurse (combustibil, cost reparații, cost achiziție piese), și generau pierderi substanțiale în bugetul societății.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, procurarea pieselor de schimb devenise imposibilă, întrucât acestea nu se mai fabricau.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191