4 sfaturi despre cum să alegi cămașa potrivită pentru bărbați

4 sfaturi despre cum să alegi cămașa potrivită pentru bărbați

Simbol al eleganței masculine, cămașa nu este rezervată doar celor mai importante evenimente sau ocazii deosebite din viața ta, ci se potrivește perfect și pentru o purtare într-un stil casual. Piesa centrală a garderobei pentru bărbați, cămașa poate fi găsită într-o multitudine de modele. De la croiul pe care îl are până la forma gulerului sau lungimea mânecilor, prin culorile și aspectul spatelui, sunt atât de multe aspecte pe care trebuie să le ai în vedere când alegi o cămașă bărbătească… Iată cele 4 sfaturi cheie care te vor ajuta să alegi o cămașă bărbătească în mod eficient pentru a o purta cu mare plăcere!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Găsește croiul potrivit morfologiei tale

Atunci când dorești să alegi modelul potrivit de cămașă de pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/camasi, este important să ții cont de morfologia ta.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cămășile cu un croi cambrat sunt ideale pentru bărbații cu un corp în formă de „V”, adică cu umeri largi și o talie subțire. Acestea sunt ideale și pentru cei cu morfologie „I”, cu umeri înguști și fără burtă. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cămășile cu un croi drept, cea mai populară și clasică alegere, sunt confortabile, oferă lejeritate, sunt ușor de purtat și se adaptează la majoritatea morfologiilor, deși sunt potrivite mai degrabă persoanelor cu umeri largi și cu o greutate mai mare. Cu două pliuri pe spate, acestea permit o mișcare în voie. 

Guler francez, guler american sau guler Mao?

Alegerea gulerului atunci când vine vorba de cămașa bărbătească perfectă nu este banală, deoarece acesta poate echilibra silueta. Astfel, gulerul francez (clasic) face posibilă prelungirea unui chip rotund, fiind ideal pentru bărbații cu gât scurt. În același timp, gulerul american sau gulerul polo nu este de preferat pentru cei care au deja fața alungită, pentru că oferă un efect de alungire. 

Oferind un plus de modernitate și contemporaneitate ținutei tale, cămașa cu guler a ofițerului sau gulerul lui Mao este apreciată de cei mai tineri dintre purtători. 

Mâneci lungi sau scurte?

Iubitorii de cămăși cu mâneci lungi tind să le aleagă în orice situație, oricare ar fi ocazia cu care trebuie să poarte o cămașă, combinându-le cu blugi pe care îi aleg dintr-o selecție largă de blugi pentru bărbați sau cu alte modele de pantaloni bărbătești. Iar dacă le e prea cald, aleg să ruleze mânecile și au rezolvat problema. 

Cu toate acestea, cămașa cu mânecă scurtă pentru bărbați poate fi, de asemenea, o alegere potrivită, fiind un clasic al ținutelor de vară pentru bărbați. Da, nu se poartă cu cravată, mai ales că este un articol vestimentar asociat stilului casual, însă sunt cămăși practice, care pot oferi un plus de eleganță ținutei tale, mai ales dacă alegi modelul potrivit. 

Ce material este ideal atunci când vine vorba de alegerea unei cămăși bărbătești?

Alegerea materialului este un alt criteriu de confort pentru o cămașă. La fel ca pantalonii din denim, cămășile din denim sunt acum un clasic în garderoba bărbaților, apreciate pentru robustețea și moliciunea lor.

Poplinul, subțire și plăcut la atingere, este ideal pentru a fi purtat zilnic. Ușor de întreținut, are avantajul de a fi și foarte moale. Îmbogățită cu elastan, țesătura cămășilor din poplin oferă un efect de stretch, aducând si mai mult confort – ceea ce este extrem de apreciat atunci când trebuie să execuți mișcări ample.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191