Dana Roba, primele declarații după ce a fost surprinsă ținându-se de mână cu un bărbat. E Beniamin noul iubit? ”Am dreptul la viață, corect?”

Dana Roba, primele declarații după ce a fost surprinsă ținându-se de mână cu un bărbat. E Beniamin noul iubit? ”Am dreptul la viață, corect?”

Dana Roba face declarații exclusive după ce a fost surprinsă ținându-se de mână cu un bărbat într-un centru comercial. Vedeta susține că acesta îi aduce flori, însă are și ea tot dreptul la viață și la a fi fericită. Nu a confirmat dacă e sau nu noul iubit, dar susține că bărbatul îi e alături în aceste momente grele prin care trece.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În exclusivitate pentru , Dana Roba face primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă într-un centru comercial, potrivit Tele Europa Nova, și de care s-a spus că ar fi noul partener de viață, după coșmarul prin care a trecut și prin care a fost la un pas de moarte.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Primele declarații ale Danei Roba după ce a fost surprinsă cu un bărbat. Se țineau de mână

Vedeta nu a confirmat dacă e sau nu noul iubit, dar a precizat că are și ea dreptul la viață ca oricare om și merită să fie fericită. Dana Roba a mărturisit că Beniamin, bărbatul cu care a apărut și ținându-se de mână în mașină, este un extraordinar și îi e alături în aceste momente grele ale vieții sale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Beniamin a fost bărbatul care i-a adus flori în urmă cu câteva zile

Mai mult de atât, Dana Roba a confirmat că Beniamin este cel care i-a adus flori în ultima perioadă și acest gest a fost făcut de bărbat pentru că așa ar fi simțit el să o facă fericită. Tot ca așa a simțit el a fost și gestul de a o lua de mână pe Dana Roba în mașină, imagini ce au fost urcate de bărbatul de 36 de ani și pe rețelele de socializare.

Vedeta nu și-a dorit să dea mai multe detalii despre posibila relație, ci preferă să fie mai discretă, cel puțin momentan.

Despre bărbat se știe faptul că deține un club de box pentru copii, dar și că este polițist în cadrul unui penitenciar!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191