Roxana Ionescu, mesaj special pentru Dani și Gabriela Oțil, după nunta lor. Ce urare le-a făcut nașa celor doi: ”Suntem mândri și bucuroși să…” / FOTO

Roxana Ionescu, mesaj special pentru Dani și Gabriela Oțil, după nunta lor. Ce urare le-a făcut nașa celor doi: ”Suntem mândri și bucuroși să…” / FOTO

Dani și Gabriela Oțil i-au ales pe Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu să fie nașii lor de cununie, iar cei doi au avut o apariție impecabilă la marele eveniment. După nuntă, nașa lor le-a transmis un mesaj special și urare emoționantă, alături de o imagine surprinsă în cel mai special moment al zilei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au o relație apropiată cu Dani și Gabriela Oțil, fiind prieteni de mai mulți ani. Ei sunt nașii lor de cununie și au fost alături de ei atât la cea civilă, cât și duminică, când s-au cununat religios. Roxana Ionescu a publicat câteva imagini de la eveniment, inclusiv cea în care întră cu Dani Oțil de braț, în biserică.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Roxana Ionescu a transmis un mesaj special pentru finii ei

Vedeta a fost în centrul atenției la nunta celor doi, iar în imagini apare dansând, sau lângă decorul fabulos de la locație. La două zile după nuntă, Roxana Ionescu a transmis un mesaj emoționant și mai multe imagini, atât de la biserică, cât și de la locație. Vedeta apare alături de finii ei, dar și de soțul ei, Tinu Vidaicu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi au fost mereu cu zâmbetul pe buze la eveniment, iar distracția a fost pe măsură. Roxana Ionescu a exprimat cât de fericită este că a fost aleasă nașa lui Dani și a Gabrielei Oțil, spunând că ea și Tinu Vidaicu se bucură să fie alături de ei în această călătorie frumoasă a vieții în care au pornit împreună.

Primele declarații ale Gabrielei Prisăcariu, după nuntă

Gabriela Prisăcariu a făcut primele declarații după nunta ei, despre care a spus că a fost de vis. Soția lui Dani Oțil a trăit momente intense și frumoase la cel mai frumos eveniment din viața ei, iar petrecerea a ieșit exact așa cum și-a dorit. Deși a întâmpinat câteva obstacole, Gabriela Prisăcariu a avut o nuntă spectaculoasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191