Cine este Shara, eleva din Bucureşti care a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț. Familia ei este devastată: „Este mort…” / FOTO

Cine este Shara, eleva din Bucureşti care a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț. Familia ei este devastată: „Este mort…” / FOTO

O familie din București este devastată de durere, asta după ce fiica lor în vârstă de 16 ani a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț. Adolescenta a plecat în Piatra Neamț la un concurs organizat într-un liceu, iar chiar înainte de concurs, aceasta s-a întâlnit cu tânărul în vârstă de 19 ani. Iată cine este Shara!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Autopsia elevei care a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț a arătat că ea consumase un drog periculos și suferise o hemoragie. Procurorii DIICOT l-au arestat pe tânărul în vârstă de 19 ani din Piatra Neamț, dar și pe alți doi tineri pentru trafic de droguri de mare risc.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine este Shara, eleva din Bucureşti care a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț

Shara, eleva din Bucureşti care a fost găsită fără suflare în casa unui tânăr din Piatra Neamț, avea vârsta de 16 ani și era elevă din clasa a X-a a Colegiului Naţional Dimitrie Cantemir Vodă din București.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru , tatăl fetei a declarat că nu știa că fiica lui vorbește cu un băiat din Piatra Neamț, însă mama ei știa. El a precizat că a primit vestea sfâșietoare de la Inspectoratul de Urgență.

Părinții adolescentei se tem că fiica lor ar fi putut să fie drogată de băiatul din Piatra Neamț, iar mai apoi drogată. Ei vor să depună o plângere penală pentru viol, deoarece își doresc să afle adevprul cu privire la moartea fiicei lor.

Tânăra de 16 ani a murit din cauza unei hemoragii puternice

Shara a ajuns în casa tânărului de 19 ani, iar cei doi au consumat droguri. La scurt timp după consumarea substanțelor interzise, adolescenta s-a stins din viață în timpul unui act intim. Fata a suferit o intoxicație cu metamfetamină.

La necropsie a ieșit la iveală faptul că adolescenta a consumat substanțe interzise și s-a stins din viață în urma unei hemoragii puternice. Tânărul în vârstă de 19 ani a mărturisit la audieri că fata și-a pierdut conștiința în timpul actului sexual, iar mai apoi a decedat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191