Iubitul Alinei, mesaj dureros de adio! Sergiu are inima frântă de când iubita lui a fost ucisă cu cruzime în Mangalia / FOTO

Iubitul Alinei, mesaj dureros de adio! Sergiu are inima frântă de când iubita lui a fost ucisă cu cruzime în Mangalia / FOTO

Iubitul Alinei este devastat de durere după ce partenera lui a fost ucisă cu sânge rece și abandonată într-un parc din Mangalia. Autoarea crimei: chiar prietena cea mai bună a tinerei, în care avea mare încredere. Sergiu este nevoit să trăiască cu inima frântă din cauza pierderii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sergiu a împărtășit un mesaj dureros de adio, în urma tragicului sfârșit al tinerei sale iubite, Alina Elena, care a fost ucisă cu cruzime în Mangalia, chiar de cea mai bună prietenă a ei, Loredana.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce mesaj de adio a postat iubitul Alinei

Îndurerat și cu inima frântă, Sergiu trece prin momente de grea suferință după pierderea bruscă a persoanei pe care o iubea cu pasiune. Tânărul a transmis un mesaj dureros de condoleanțe pe contul său personal de Instagram, în secțiunea InstaStory.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Tânăra Alina Elena și-a găsit sfârșitul într-un mod șocant, după o dispută aprigă cu cea mai apropiată prietenă, Loredana. Crima a avut loc în timp ce cele două tinere munceau pe litoral ca și cameriste la un hotel din Mangalia.

Conform declarațiilor colegei de muncă a Alinei, Loredana, aceasta susține că a recurs la acest gest extrem din cauza unei trădări de nedescris. Loredana a dezvăluit anchetatorilor că motivul crimei a fost legat de faptul că Alina ar fi avut o aventură, iar ea s-ar fi săturat să îl mintă pe Sergiu.

Ce a făcut criminala din Mangalia, după ce a ucis-o pe prietena ei

Tânăra a atacat-o pe Alina într-un mod brutal, până când aceasta și-a găsit sfârșitul într-o scena macabră.

Loredana a căutat să acopere urmele înfricoșătoare ale crimei sale. Imediat după comiterea faptei sinistre, ea și-a planificat meticulos fiecare mișcare pentru a-și ascunde atrocitatea. Prima sa acțiune a fost să introducă trupul neînsuflețit al Alinei într-un troller și să cheme un taxi. Deși taximetristul, nevinovat în această tragedie, nu avea habar ce transportă în portbagajul mașinii, a fost doar un pion neștiutor în planurile tinerei.

Imaginile cutremurătoare surprinse de camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care suspecta căra trollerul peste tot, încercând să scape de povara pe care o purta. Ea a abandonat trollerul sub o bancă într-un parc, în speranța că va șterge astfel orice legătură cu actul său barbar. Însă, descoperirea înfiorătoare a avut loc mai târziu, când un bărbat care se îndrepta spre o sesiune de pescuit a găsit trupul neînsuflețit al Alinei.

Cu toate eforturile ei de a încerca să își continue ziua ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, anchetatorii au fost rapizi și eficienți în identificarea și reținerea tinerei la locul de muncă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191