„Jaful secolului” pe aeroportul din Barcelona. Două rusoaice au rămas fără valizele în care aveau bijuterii de 8,5 milioane de euro

„Jaful secolului” pe aeroportul din Barcelona. Două rusoaice au rămas fără valizele în care aveau bijuterii de 8,5 milioane de euro

Două rusoaice au fost lăsate fără o avere fabuloasă, când erau la coadă pe aeroportul din Barcelona. În două valize aveau bijuterii de 8,5 milioane de euro.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Doar un inel cu un diamant uriaș valora 4,5 milioane.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În valize, cele două mai aveau un ceas Bulgari în valoare de euro, o broșă Chanel cu diamante de euro, cercei Versace cu diamante de un milion milion de euro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Hoții erau cunoscuți de poliția din Barcelona ca unii care vânau turiștii din aeroport, dar nu se așteptau la o asemenea captură.

Rusoaicele – o femeie de 70 de ani și fiica ei, se întorceau acasă, via Dubai.

Hoții au încercat să fugă din țară, dar au fost prinși la timp. Nu este clar dacă bijuteriile vor fi returnate rusoaicelor. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191