Loredana nu a ucis-o singură pe prietena ei cea mai bună? Diriginta tinerelor, declarații halucinante: „Părea ușor de influențat”

Loredana nu a ucis-o singură pe prietena ei cea mai bună? Diriginta tinerelor, declarații halucinante: „Părea ușor de influențat”

Noi detalii în cazul crimei care a șocat România! Loredana nu a ucis-o singură pe prietena ei cea mai bună? Diriginta tinerelor a făcut declarații halucinante. Cât de diferite erau cele două fete ca personalitate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O dramă tulburătoare a ieșit la suprafață în legătură cu uciderea șocantă a Alinei Elena, generând întrebări și suspiciuni cu privire la circumstanțele și motivele acestui act tragic.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Loredana a avut complice în crima care a șocat România?

Cele două fete erau prietene de nedespărțit și împărțeau aceleași bănci la Liceul „Ștefan Procopiu“ din Vaslui. Însă, pe măsură ce detaliile ies la iveală, se conturează o imagine surprinzătoare și derutantă despre relația dintre ele.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Diriginta lor, Elena Calu, a adus în discuție aspecte uluitoare despre personalitatea celor două fete. Alina, victima acestei tragedii, era cunoscută ca o persoană extrovertită, plină de viață și veselă.

Pe de altă parte, Loredana, autoarea crimei, a fost descrisă ca fiind introvertită, retrasă și liniștită. Această discrepanță dintre personalitățile lor pune sub semnul întrebării motivele care au dus la un astfel de act de violență extremă.

Declarațiile dirigintei

Diriginta a subliniat că niciuna dintre ele nu a avut probleme disciplinare, fiind prezente la școală și obținând rezultate bune la învățătură. Detaliul surprinzător este faptul că în ultima săptămână de școală, fetele și-au anunțat dorința de a pleca să lucreze în Mangalia. Diriginta le-a urat succes și le-a transmis gânduri bune pentru viitor, fără să bănuiască că acesta ar fi fost ultimul moment în care le-a văzut.

Elena Calu a făcut o declarație cutremurătoare, sugerând că Loredana nu ar fi acționat singură în această situație tragică. Ea speculează că tânăra ar fi putut fi influențată sau îndemnată de către altcineva să facă această crimă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191