„Dacă o să mor să iei sicriu din banii mei”. Gluma sinistră pe care o făcea Alina, înainte de crima din Mangalia. Sergiu, iubitul tinerei, a povestit totul în ziua înmormântării

„Dacă o să mor să iei sicriu din banii mei”. Gluma sinistră pe care o făcea Alina, înainte de crima din Mangalia. Sergiu, iubitul tinerei, a povestit totul în ziua înmormântării

Au apărut noi dezvăluiri în cazul tinerei de 18 ani omorâtă de cea mai bună prietenă, în Mangalia. După ce s-a aflat că Alina Elena Ciobanu, obișnuia să participe la activitățile extrașcolare, organizate de liceul la care învăța, acum, în ziua înmormântării, iubitul ei a decis să povestească tuturor ce glume înfiorătoare făcea Alina înainte de crima care i-a adus sfârșitul tragic.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Astăzi are loc înmormântarea tinerei ucise cu sânge rece de către cea mai bună prietenă, în Mangalia. Ei bine, în urmă cu puțin timp, chiar iubitul acesteia a făcut noi dezvăluiri din relația pe care o avea cu fata.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Noi dezvăluiri în cazul tinerei de 18 ani omorâte de cea mai bună prietenă

Sergiu, iubitul Alinei, a fost cel care povestit ce glumă sinistră făcea tânăra înainte de a fi ucisă de cea mai bună prietenă, în Mangalia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai făcea aşa glume, zicea <Iub, dacă o să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei>. Dar aşa, în glumă. Şi îi ziceam <De ce vorbeşti asa? Eu sunt mereu lângă ; Şi zicea, „e, aşa în glumă. De vreo două ori mi-a zis. De permis, tot aşa, trebuia de lei şi voia să aibă ea banii, să nu ceară de la nimeni. <Dacă dau de permis şi iau o să fiu prima din familie care are ; Era sufletul meu!„, a povestit Sergiu, iubitul Alinei.

Ultimele fotografii cu Alina Elena în viață

S-a aflat, de curând, că Alina Elena Ciobanu învăța la o clasă de Științe Sociale, instituție de învățământ unde a reușit să-și facă mulți prieteni. Mai mult, ea obișnuia să participe la activitățile extrașcolare, de fiecare dată când avea ocazia.

Alina Elena Ciobanu era o persoană deschisă și sociabilă, dovadă și imaginile obținute de FANATIK, acolo unde aceasta apare înconjurată de colegi. Mai mult, chiar la sfârșitul lunii martie a acestui an, tânăra a participat, alături de colegii ei, la un proiect cu tema ”gestionarea furiei prin comunicarea nonviolentă”.

În cadrul cursului, elevii cazați în căminul liceului, printre care și Alina, au discutat despre ”emoțiile negative care ascund nevoi neîmplinite și despre gestionarea furiei din perspectiva comunicării nonviolente”.

CITEȘTE ȘI: Ce i-a spus Loredana Atănăsoaie mamei sale, după ce a omorât-o pe Alina în Mangalia. Femeia și-a vizitat fiica în arest: ”A început să…”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191