Grupul KNOT a reacționat după reținerile de la graniță

Grupul KNOT a reacționat după reținerile de la graniță

Grupul KNOT din Peluza Latină a reacționat după ce 7 membri au fost reținuți la granița dintre Bulgaria și Grecia. Iată, mai jos, comunicatul facțiunii petroliste:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

“În cursul acestei dimineți la granița dintre Bulgaria și Grecia, grupul ce se deplasa la meciul Olympiakos – Genk, a fost oprit pentru un control de către poliția elenă. Ulterior controlului, aceștia au fost reținuți, datorită unui briceag găsit în punga cu mâncare și a unui patent în trusa de scule a mașinii închiriate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Restul lucrurilor apărute în poza transmisă de către mass-media reprezintă articole vestimentare (tricou, eșarfe) și spray-uri care nu sunt interzise nicăieri în lume. Dezaprobăm în totalitate știrile potrivit cărora băieții mergeau în Atena să se bată cu fanii greci sau să comită alte infracțiuni.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În aceeasi măsură considerăm reținerea acestora un abuz din partea autorităților grecești și o încalcare totală a drepturilor omului. Ca de obicei, poliția, indiferent de țară dorește să își acopere incompetența dovedită în urmă cu câteva zile, făcând exces de zel pentru o pungă de mâncare și un patent.

Vă reamintim faptul ca persoanele în cauză au fost reținute in jurul orei 04:00, neavând acces la apă potabilă sau hrană. În prezent au fost apelate toate căile legale pentru a se face dreptate baieților și a reveni cu bine acasă.

LIBERTATE PENTRU SUPORTERI! KNOT LIBER!”

Sursa foto:facebook/fcpetrolul.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191