Derbi chiar din prima etapă!

Derbi chiar din prima etapă!

Peste două săptămâni Liga a 3-a va porni din nou iar fotbalul prahovean are o prezență consistentă în Seria a 4-a. Lângă CS Blejoi și CSO Plopeni a venit și Tricolorul Breaza, echipă care a promovat sezonul trecut din Liga A Prahova. Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți, iar Prahova are derbi din start: CS Blejoi – CS Păulești! Mai jos, programul complet al primei runde:

CS Dinamo București – Tricolorul Breaza

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

FC Pucioasa – Flacăra Moreni

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

CSO Plopeni – SC Popești Leordeni

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dunărea Giurgiu – Aro Muscelul Câmpulung Muscel

Două din cele trei echipe prahovene sunt implicate și în Cupa României. CSO Plopeni și CS Blejoi vor juca în Turul 3 al Cupei României. Plopeniul va juca cu Gloria Buzău în timp ce Blejoiul va înfrunta Chindia Târgoviște. Partidele vor avea loc miercuri, 16 august, de la ora 17:30, iar formațiile prahovene vor evolua pe teren propriu.

Trupa antrenată de Daniel Dumitrache și Pompiliu Stoica a trecut de Flacăra Moreni, chiar pe terenul echipei dâmbovițene, prin golul marcat de Raul Bucur. Formația pregătită de Răzvan Vlad a trecut, la Blejoi, de Râmnicu-Sărat după prelungiri și penaltiuri! Din păcate, a treia gruparea prahoveană, CS Păulești, a fost eliminată, tot acasă, de Metalul Buzău, scor final:0-5! Sursa foto:facebook/cs blejoi / frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191