Un șofer român de TIR a blocat intenționat o mașină de poliție în Germania pe o distanță de câțiva kilometri

Un șofer român de TIR a blocat intenționat o mașină de poliție în Germania pe o distanță de câțiva kilometri

Un șofer român de TIR s-a ales cu mai multe sancțiuni în Germania, după ce a blocat calea unei autospeciale de poliție aflate în misiune, scrie presa locală. El a condus în fața autospecialei câțiva kilometri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Întâmplarea a avut loc miercuri, pe autostrada A3, în apropiere de Passau.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mașina de poliție se afla în misiune, cu sirena și girofarul pornite, pe A3, în direcția Linz. În dreptul spațiului de odihnă Donautal-West, șoferul român în vârstă de 38 de ani al unui TIR a schimbat brusc banda, trecând pe cea eliberată de alți șoferi pentru poliție, și s-a lansat în depășirea unui autocamion care circula în fața lui. Șoferul și-a continuat manevra de depășire la viteză redusă pe o distanță de aproximativ doi kilometri, deși, potrivit poliției, banda se eliberase și putea să se reîncadreze și să lase drumul liber autospecialei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Autoritățile germane l-au amendat pe șoferul român și i-au suspendat permisul de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191