Un șofer român de TIR a văzut mâini ieșite prin prelata camionului său. Ce a găsit în remorcă

Un șofer român de TIR a văzut mâini ieșite prin prelata camionului său. Ce a găsit în remorcă

Miercuri, în jurul orei 13:30, un șofer a sunat la linia de urgență a Poliției pentru a raporta o situație neobișnuită.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

A observat că mai multe persoane făceau semne cu mâna dintr-o remorcă a unui TIR în mișcare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Șoferul, în vârstă de 41 de ani, cetățean român, a remarcat și el în oglinda retrovizoare că mai multe persoane făceau semne disperate prin prelata TIR-ului, scrie

Camionul, care aparținea șoferului român, a fost oprit ulterior de către agenții poliției rutiere pe autostrada A14, la ieșirea Leipzig-Nord.

Vehiculul a fost redirecționat către o stație de alimentare din Taucha.

Două persoane au încercat să fugă, dar au fost prinse în scurt timp.

Autoritățile au deschis remorca împreună cu ofițerii de la Poliția Federală din Leipzig, care fuseseră și ei alertați cu privire la situație.

În interiorul remorcii, polițiștii au descoperit patru bărbați cu vârste cuprinse între 17, 23, 25 și respectiv 42 de ani, alături de două femei, în vârstă de 22 și respectiv 24 de ani. Toți aceștia au fost identificați ca provenind din Eritreea, Africa.

Serviciul de salvare a fost solicitat pentru a verifica starea de sănătate a acestor persoane.

Din cercetările preliminare, se pare că cei șase indivizi au urcat în remorcă în timpul unei pauze prelungite a șoferului, în timp ce acesta se îndrepta spre Germania.

Detalii precum locul și momentul exact al îmbarcării, precum și eventuala implicare a altor persoane, fac obiectul unor investigații suplimentare.

Poliția Federală din Leipzig a demarat anchete împotriva celor șase indivizi, pe baza suspiciunilor de intrare sau ședere neautorizată în țară. De asemenea, s-au inițiat proceduri penale pentru acuzații de introducere ilegală de străini în țară.

Investigațiile desfășurate de autoritățile federale sunt în desfășurare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191