Ce mesaj a transmis prefectul Virgiliu Nanu, cu ocazia zilei de Sf. Maria

Ce mesaj a transmis prefectul Virgiliu Nanu, cu ocazia zilei de Sf. Maria

Prezent la Parada Portului Popular, eveniment organizat an de an la Valenii de Munte, prefectul Virgiliu Nanu a tinut sa transmita un mesaj sarbatoritilor zilei de Sf. Maria.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Cu ocazia Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, să ne aducem aminte de sacrul moment în care Fecioara Maria a fost ridicată în slavă în Împărăția Cerurilor. Să fim inspirați de devotamentul și blândețea ei în drumul nostru spre lumină și înțelepciune. O zi binecuvântată tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În această zi deosebită, am avut privilegiul să fiu alături de vălenari la evenimentul special denumit „Parada Portului Popular” în minunatul lor oraș. Atmosfera plină de culoare și tradiție ne-a unit într-o sărbătoare a culturii noastre autentice, o experiență memorabilă în care am împărtășit bucuria și mândria de a face parte dintr-o comunitate atât de bogată în istorie și obiceiuri frumoase.”, a transmis prefectul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191