Cum să alegeți noptiera perfectă în funcție de design-ul interior preferat

Cum să alegeți noptiera perfectă în funcție de design-ul interior preferat

Când vă doriți să vă reamenajați dormitorul, pe lângă cele mai importante piese de mobilier cum ar fi patul, șifonierele, și etajerele, vă gândiți și la noptiere, nu-i așa? Întregul proces de redecorare poate deveni sufocant, dacă nu știți de unde să începeți. De aceea, în articolul de azi, vrem să vă sărim în ajutor și să vă vorbim despre tipurile de noptiere existente pe piață, pentru ca dumnevoastră să puteți face cea mai inspirată alegere. Să începem!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Aceste piese de mobilier pentru dormitor sunt printre cele mai folositoare, datorită spațiilor multiple de depozitare, și anume a sertarelor. Ele reușesc și să întregească imaginea de ansamblu a întregii camere, prin a pune touch-ul final la design-ul interior. De la modele clasice, până la cele moderne și neconvenționale, aceste piese vă vor face dormitorul mai frumos, mai elegant și vă vor ajuta să vă țineți lucrurile cât mai ordonat. În continuare, vă vom vorbi despre cele trei tipuri de măsuțe de noapte și despre materialele din care acestea sunt confecționate. Așa, la final, veți vedea ce model se potrivește cel mai bine cu dormitorul familiei, și veți alege adecvat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tipuri de noptiere:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Clasice: măsuțele de noapte clasice se remarcă prin aspectul elegant și nemuritor, fiind confecționate din lemn masiv. Ele sunt durabile, stabile și solide, datorită materialului, și pot oferi multe spații de depozitare cum ar fi rafturile simple sau sertarele. Dacă alegeți un astfel de dulăpior, veți putea depozita parfumuri, accesorii – ceasuri sau bijuterii, cravate, șosete și lenjerie intimă, sau orice altceva doriți. Acestea au fost numai câteva exemple care să vă convingă de versatilitatea lor. De asemenea, și dimensiunea va fi un aspect important atunci când alegeți piesele de mobilier. Puteți opta pentru o noptieră care să ajungă până la rama patului, pentru acces rapid și facil, sau pentru una mai scundă, care va da un aspect minimalist camerei. Gândiți-vă la toate aspectele pe care doriți să le îndeplinească și vă veți alege cu o măsuță de noapte perfectă.

Moderne: dulăpioarele moderne se remarcă prin accentele lor metalice, îmbinate cu lemn sau sticlă. Se vor asorta de minune cu design-urile interioare de tip industrial sau scandinav și vor fi o adevărată piesă de rezistență în dormitor. Puteți alege un mobilier cubic, dintr-o singură piesă, sau un mobilier cu piciorușe de susținere, pentru un plus de inventivitate. Și aici veți găsi același design, cu sertare sau fără, însă să știți că indiferent de modelul ales, măsuța de noapte își va face treaba.

Neconvenționale: am ajuns la ultimul tip de dulăpioare pentru capul patului, și anume cele neconvenționale. La ce ne referim când spunem acest lucru? La piesele alese inteligent și creativ, precum scăunelele, suporturile sau lădițele, anume în special la obiectele care nu se încadrează în categoria „noptieră”. Dacă vă place design-ul clasic, puteți alege un suport, fie static, fie fixat în perete. Cu acesta, nu veți mai putea depozita lucrurile folositoare în apropiere, ci va trebui să le lăsați în șifonier, însă aspectul vizual va fi unul cu totul diferit. Veți impresiona prin alegerea făcută și vă veți adapta la noile trenduri, într-un stil elegant. Dacă vă place design-ul modern, puteți alege un scăunel, fie înalt, fie scund. De la cele metalice, până la cele de lemn, alegerea va sta la latitudinea dumneavoastră, însă să știți că și cu acestea vă veți uimi familia. Puteți pune chiar și plante pe scăunel, sau poate doar telefonul și încărcătorul, cine știe? Decorați așa cum vă place mai mult și veți da dovadă de stil. Iar dacă vă place design-ul rustic, puteți alege niște lădițe. Acestea vă vor duce cu gândul la stațiunile montane mult îndrăgite și la aerul curat al pădurilor. Într-o lădiță veți putea depozita mai multe obiecte, având adâncitura sa clasică și toartele cu care o veți muta din loc în loc. Poate depozitați chiar și cărțile preferate de citit înainte de culcare, ce spuneți? Nu că e o idee tare ingeniosă? Acum, tot ce vă rămâne de făcut este să vă gândiți la ce design interior doriți să adoptați pentru dormitorul dumneavoastră, și să alegeți în consecință.

Iată că am ajuns la final. Sperăm că articoul nostru v-a fost de folos în găsirea noptierei perfecte. După mai multe căutări în mediul online, suntem siguri că veți face o alegere demnă de toate laudele. Vă dorim happy shopping!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191