A murit după ce s-a înecat cu un corn. Românca Isabela Mihalașcu şi-a pierdut viaţa în oraşul Genova

A murit după ce s-a înecat cu un corn. Românca Isabela Mihalașcu şi-a pierdut viaţa în oraşul Genova

Durere şi lacrimi! Sunt zile apăsătoare pentru rudele, prietenii şi colegii Isabelei Mihalaşcu, o buzoiancă în vârstă de 52 de ani, care şi-a pierdut viaţa în oraşul Genova din Italia, la începutul lunii august. Ea ocupa o poziţie importantă în conducerea unei mari companii din Peninsulă şi a murit dintr-un motiv incredibil, scrie 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

A fost o prezenţă impresionantă în lumea afacerilor! Isabela Mihalaşcu şi-a clădit o carieră fantastică în Italia, fiind apreciată pentru calităţile sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Buzoianca şi-a pierdut viaţa la începutul lunii august, în circumstanţe deocamdată neclare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ea a fost singura fiică a soţilor Viorica şi Gheorghe Mihalaşcu, oameni care şi-au pus amprenta în comunitate.

Mama, Viorica Mihalaşcu, a deţinut timp de mai mulţi ani poziţia de şefă a Centrului de Calcul Buzău, în timp ce tatăl, Gheorghe Mihalaşcu, a fost un apreciat arbitru de handbal.

Isabela a absolvit Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Haşdeu” din Buzău şi a urmat Facultatea de Relaţii Internaţionale din Bucureşti. Cu ambiţia moştenită de la părinţii săi, ea şi-a început, pas cu pas, ascensiunea în carieră.

După finalizarea studiilor, Isabela Mihalaşcu a luat decizia să plece în Italia. Inteligentă şi curajoasă, bu­zoianca a început să strălucească în lumea afacerilor, reprezentând companii de renume la nivel european.

Evoluţia ei a culminat cu poziţia de „numărul doi” în conducerea unei mari companii – GDO (Grande Distribuzione Organizzata), adică un sistem de vânzare cu amănuntul a produselor de larg consum, alimentare şi nealimentare.

„Într-o lume dominată de aşa-zisa inteligenţă masculină, mă mulţumesc cu poziţia a doua în topul GDO Italia!”, scria Isabela într-o postare pe Facebook, la începutul acestui an.

Ea n-a a fost doar o figu­ră marcantă în lumea afacerilor, ci şi o fiică devotată. Astfel, le dăruia mereu părinţilor vacanţe de vis în Genova, unde locuia de mai mulţi ani. Ultimul concediu l-au petrecut împreună în Italia, părinţii săi întorcându-se în România pe 3 august.

Trei zile mai târziu, soţii Mihalaşcu aveau să primească vestea devastatoare: Isabela murise în locuinţa sa din Genova.

Detaliile legate de această dramă sunt încă neclare. Potrivit unor surse, decesul Isabelei ar fi survenit în timp ce mânca un corn cu lapte. Cauza morţii ar fi fost asfixia cu un bol alimentar.

După îndeplinirea formalităţilor, trupul femeii de afaceri a fost adus vineri în ţară. Comunitatea din Buzău i-a adus Isabelei un omagiu emoţionant în timpul ceremoniei de depunere la capela cimitirului „Dumbrava”.

Sâmbătă, cu sufletele frânte de suferinţă, rudele şi prietenii au însoţit-o pe ultimul drum. „Isabela rămâne în amintire ca o personalitate puternică, un lider inspiraţional şi o fiinţă iubită“, spun cei care au cunoscut-o.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191