Ursul din Ploiesti a fost prins! Acesta a fost tranchilizat. Ce se va intampla cu animalul

Ursul din Ploiesti a fost prins! Acesta a fost tranchilizat. Ce se va intampla cu animalul

După aproape o lună de căutări, ursul care a dat târcoale Ploieștiului a fost prins în această dimineață în jurul orei 5.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prezența lui a fost semnalată în incinta Rafinăriei Lukoil. Acolo a fost tranchilizat și apoi introdus în cușca cu care va fi transportat în zona de relocare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

”Am reușit să prindem ursul care s-a plimbat în ultimele săptămâni pe la periferia Ploieștiului. Am primit informația că este în incinta rafinăriei Lukoil. Am intrat împreună cu vânătorii și medicul veterinar și s-a reușit tranchilizarea. Va fi transportat de urgență în zona Tabla Buții unde va fi relocat”, a declarat pentru Ziarul Incomod, Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sursa ziarulincomod.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191