Scandal, marți seară, pe strada Cameliei. Vecinii au sunat la 112

Scandal, marți seară, pe strada Cameliei. Vecinii au sunat la 112

La data de 22 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că are un conflict cu mai multe persoane, pe strada Cameliei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului,unde unde, din primele verificări au stabilit faptul că între un tânăr în vârstă de 21 de ani și alte trei persoane cu vârste cuprinse între 15 și 52 de ani a izbucnit un conflict spontan, în timp ce se aflau pe strada Cameliei, din municipiu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ulterior, conflictul a degenerat, tânărul fiind agresat fizic de către cele trei persoane.

 

În urma altercației, nicio persoană nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

În cauză, față de cele trei persoane bănuite de comiterea faptei a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 R, cu amenzi în valoare totală de 8.500 de lei.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191