Top 10 sandale de damă cu care să impresionați la fiecare pas

Top 10 sandale de damă cu care să impresionați la fiecare pas

Acum că a venit vara, este important să vă îmbrăcați și încălțați adecvat temperaturilor de afară, pentru a vă lăsa corpul să respire. De aceea, vrem să vă îndemnăm să vă reînnoiți garderoba cu cele mai trendy modele de sandale feminine. Dacă vă doriți să atrageți toate privirile, oriunde ați păși, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează o să vă prezentăm top 10 tipuri de sandale ce merită toată atenția. Cu ajutorul uneia sau mai multor perechi din enumerarea noastră, veți reuși să aveți ținute demne de toate laudele și, bineînțeles, comode. Să începem!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sandalele sunt o alegere perfectă pentru zilele toride de vară. Fie că mergeți la birou, sau poate ieșiți la plimbare în parc, această încălțăminte e foarte versatilă și se asortează elegant cu orice ținută. De la hainele casual, până la rochițele de vară ieftine, sandalele se vor potrivi cu îmbrăcămintea dumneavoastră, indiferent de eveniment. Există multe tipuri de astfel de pantofi de vară, însă printre cele mai populare sunt următoarele:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu platformă

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sandalele damă ieftine cu platfomă sunt o alegere inspirată și la modă. Datorită suprafeței înalte și late pe care călcați, ele se vor adapta ușor la orice tip de teren. Vă veți putea plimba ore în șir, fără griji. Nu veți avea dureri de picioare și nici nu veți risca să le stricați, fiindcă acestea sunt proiectate într-un mod solid. Talpa groasă ajută la atenuarea denivelărilor neașteptate, timp în care vă fac și să arătați fabulos când le purtați. Așa că nu vă temeți să încercați sandalele cu platformă, fiindcă vă vor uimi cu siguranță.

De piele

Sandalele de piele, deși sunt ceva mai costisitoare decât modelele pe care urmează să vi le prezentăm, își fac datoria în cel mai frumos mod. Fiind confecționate dintr-un material dur, ce nu se pătează și este ușor de îngrijit, ele vă vor face să le purtați cu încredere. Puteți găsi modele atât cu talpă joasă cât și cu talpă înaltă, arătându-și astfel versatilitatea. Totodată, le puteți asorta oricărei ținute, fără teamă. Alegeți o sanda din piele naturală, bej, sau din piele vopsită, cum sunt cele albe și negre, pentru a se potrivi la perfecție cu stilul dumneavoastră. Această investiție va merita pentru mult timp.

Cu toc

Această pereche de încălțăminte de vară este delicată și elegantă. Trebuie purtată cu grijă, la evenimentele sofisticate, unde vă doriți să ieșiți în evidență. Având toc, ele sunt potrivite pentru purtătoarele mai experimentate și merg de minune cu rochiile sau costumele feminine de ocazie. Puteți alege între o pereche de sandale de damă ieftine cu toc subțire, pentru un look diafan, sau cu toc gros, pentru un look classy. Nu vă rămâne decât să le asortați garderobei de acasă și gata, ați obținut un outfit uluitor.

Tip șlapi

Șlapii se încadrează și ei tot în categoria pantofilor de vară feminini. Deși ei sunt considerați papuci, în occident sunt numiți „sandals”. Sunt perechea perfectă de încălțăminte pentru concedii și vacanțe, când tot ce vă doriți este să stați la plajă, să vă bronzați. Fiind confecționați din cauciuc, majoritatea șlapilor nu sunt chiar atât de durabili, însă, odată ce sunt folosiți numai în excursii și la o uzură minimă, ei își vor face treaba de minune. Se asortează fabulos cu bikiniurile, rochiile de plajă sau pantalonii scurți.

Cu toc ortopedic

Dacă în rândurile de mai sus am amintit în topul nostru sandalele cu toc, e momentul să ne îndreptăm atenția și spre cele ortopedice. Dacă nu vă simțiți în largul dumneavoastră purtând sandale de damă ieftine cu toc obișnuit, atunci le puteți alege pe cele cu toc ortopedic. Având o suprafață mai mare pe care veți păși, acest model vă va ajuta să aveți încredere de sine și se va adapta rapid la pașii dumneavoastră. Nu vă temeți să le alegeți dacă ați fost invitată la un eveniment select. Și sandalele ortopedice vor fi la fel de elegante ca cele cu toc obișnuit.

Închise în față

Dacă majoritatea pantofilor de vară feminini sunt deschiși în față, au barete și tot felul de șnururi la modă care lasă piciorul să respire, să știți că mai există și pantofi închiși în față. Acest model poate fi recunoscut ușor și după denumirea de saboți – niște papuci cu bot și talpă late, și catarame sau ținte, ce fac orice ținută să arate mai cool ca niciodată. Puteți asorta saboții la orice outfit casual sau de oraș, alegând modele moderne și pline de vibranță.

Între degete

Dacă vă doriți confortul șlapilor, îmbinat cu eleganța sandalelor, vă recomandăm modelele între degete. Ele dispun de o talpă subțire, asemănătoare papucilor, și de un șnur sau baretă ce cade între degete, pentru susținere completă. Sunt un model finuț și elegant ce va scoate la iveală pedichiura dumneavoastră îngrijită.

Tip gladiator

Acest model de sandale este unul interesant și atipic. Ele ies în evidență prin șnururile lungi ce pot fi legate până la gâmbă și se aseamănă izbitor de tare cu cele purtate de gladiatorii din Grecia Antică (de aici și numele). Sunt o alegere excepțională pentru zilele în care vă doriți să purtați ținute scurte, sau pentru vacanțele în destinații exotice.

Tip Crocs

Crocs este denumirea unor saboți renumiți, însă nu se aseamănă pe deplin cu cei menționați mai devreme. Acești saboți sunt confecționați din cauciuc și dispun de baretă la spate. Aceasta oferă versatilitate, pantoful având aspect 2 în 1: papuc sau sanda. Se mai recunosc și după perforațiile de pe bot, ce oferă respirabilitate sporită. Asortați-i la ținutele casual, și nu veți da greș.

Cu baretă la spate

Ultimul model de sandale damă ieftine este cel cu baretă la spate. Acesta face parte tot din categoria sandalelor cu toc, lăsând de data aceasta călcâiele la vedere. Vă veți putea mândri cu tălpile dumneavoastră catifelate, oriunde mergeți. Alegeți acest tip de pantof de vară dacă vă doriți să exprimați eleganță și feminitate la evenimentele selecte.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum puteți alege perechea perfectă de sandale pentru dumneavoastră. Nu ezitați să navigați mediul online pentru și mai multe recomandări, cu care să vă puteți asorta de excepție. Happy shopping!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191