Şoferul care a rupt bariera de la trecerea căii ferate din Brazi s-a ales cu dosar penal

Şoferul care a rupt bariera de la trecerea căii ferate din Brazi s-a ales cu dosar penal

Un nou exemplu de șofer care nu numai că își pune viața în pericol, ci și siguranța feroviară, a fost dat de CFR Infrastructură. Din imaginile postate pe pagina de Facebook a companiei de infrastructură căi ferate, se vede cum șoferul ignoră barierele de la trecerea la nivel din comuna Brazi și distruge una dintre acestea, când trece în viteză pe acest drum ce se intersectează cu linia CF Brazi-Crivina.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

ȘOFER INCONȘTIENT – spulberă BARIERA de la BRAZI, înainte de trecerea trenului RE 10065!!!! Conducătorul autoturismului din imagini ignoră nu doar semnalele acustice și luminoase, dar și barierele care sunt în curs de coborâre, manevră inconștientă care a provocat, pe de o parte, nefuncționarea corespunzătoare a barierelor de la trecerea la nivel, situată la km 49+900, iar pe de altă parte preluangirea timpilor de circulație ai trenului RE 10065, care a redus viteza de circulație pentru tranzitarea pasajului, în condiții de siguranță. Menționăm faptul că această trecere la nivel este situată pe linia de cale ferată BRAZI – CRIVINA, unde viteza maximă de circulație a trenurilor este de 140 km/h!!!! SEMNALELE DE CULOARE ROȘIE, care obligă participanții la trafic să oprească, SUNT APRINSE, însă conducătorul auto forțează trecerea și spulberă unul dintre brațele barierei!!!! Barierele erau în curs de coborâre pentru trecerea trenului RE 10065, care circulă pe relația Ploiești Sud – București Nord ! Imaginile au fost transmise și reprezentanților Poliției pentru identificarea conducătorului care a ignorat semnalizarea la trecerea la nivel și a talonat bariera, un real pericol public, din punctul nostru de vedere, pentru siguranța traficului rutier și feroviar!!!!! CFR SA va sprijini în continuare acțiunile Poliției Rutiere în vederea identificării conducătorilor auto, care încalcă în mod voit regulile de circulație prevăzute de CODUL RUTIER, prin monitorizarea traficului la trecerile la nivel și transmiterea tuturor imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi, astfel încât împreună să contribuim la reducerea numărului de accidente/incidente rutiere la TRECERILE LA NIVEL CU CALEA FERATĂ! Reamintim participanților la trafic importanță respectării semnalizării la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece: O astfel de inconştiență pune în pericol atât vieţile conducătorilor auto, dar şi vieţile celor pe care îi transportă! O astfel de inconştiență poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor! O astfel de inconştiență atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar! O astfel de inconştiență produce pagube materiale sistemului feroviar!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– CFR Infrastructura București

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Politia a anuntat ca pe numele barbatului a fost deschis dosar penal pentru distrugere:

La data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere a unei bariere de la trecerea la nivel cu calea ferată, din comuna Brazi.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Brazi.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191