Laurențiu Reghecampf, reacție publică! Ce spune antrenorul despre scandalul în care este implicat fiul său, Luca: „Îmi cer cele mai sincere scuze”

Laurențiu Reghecampf, reacție publică! Ce spune antrenorul despre scandalul în care este implicat fiul său, Luca: „Îmi cer cele mai sincere scuze”

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, Luca, este acuzat de antisemitism, în urma unui comentariu pe care l-a lăsat pe Twitter. Antrenorul a postat, de curând, un mesaj pe Instagram, moment în care își cere scuze public pentru spusele fiului său, afirmații care au dat startul unor reacții în lanț.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luca Reghecampf este implicat într-un scandal de proporții, după ce a postat pe Twitter un mesaj, care a intens criticat. Laurențiu Reghecampf a făcut primele precizări cu privire la acuzațiile aduse fiului său. Spusele fiului antrenorului vin după ce, în Israel, au fost împușcați doi cetățeni de către un palestinian.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum comentează Laurențiu Reghecampf acuzațiile care i se aduc fiului său

Pe Instagram, Laurentiu Reghecampf a precizat că nu încurajează o astfel de atitudine și că deși este fiul său, i-a explicat faptul că se poate ajunge la lucruri mult mai grave, având în vedere spusele lui Luca pe Twitter, afirmații care au fost catalogate ca fiind împotriva împotriva Israelului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Având în vedere solicitările reprezentanților mass-media de a comenta pe marginea articolului publicat pe site-ul referitor la o postare pe instagram realizata de fiul meu, Luca, fac următoarele precizări:

1. Nu am avut cunoștința și nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spațiul public a unor astfel de afirmații care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt și de natura sa creeze amintiri extrem de dureroase pentru toți cei care au trecut prin coșmarul Holocaustului.

2. Deși fiul meu este major și pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legatura cu el în cursul zilei de astăzi și i-am explicat gravitate unei astfel de afirmații precum și consecințe chiar și legale pe care le presupune diseminarea în spațiul public a unei astfel de afirmații”, a scris Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

Antrenorul, surprins de mesajul transmis de fiul său în spațiul public

Laurențiu Reghecampf a subliniat că nu se aștepta că fiul lui să aibă o astfel de reacție la adresa Israelului. Antrenorul și-a cerut scuze public, spunând că i-a explicat fiului său ce impact negativ poate avea un astfel de mesaj.

Sâmbătă, în Cisiordania, doi bărbați și-au pierdut viața, după ce au fost împușcați de un cetățean palestinian. Luca Reghecampf a fost cel care a lăsat un comentariu la o postare de pe Twitter a site-ului Londra Middle East Eye, moment în care spune că „Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş”. Comentariul a stârnit numeroase reacții negative. La câteva ore distanță de când scandalul a luat amploare, fiul antrenorului și-ar fi șters contul.

„3. Cred ca în urma discuției purtate, acesta a înțeles semnificația profund negativă a afirmației sale și își cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia. 4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spațiul public, cu atat mai mult cu cât nașul lui de botez este un cetățean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe randuri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu. În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simțit jignită de această afirmație a fiului meu major, Luca”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191