Pompierii ISU Prahova merg sa doneze si ne indeamna pe toti sa venim in ajutorul victimelor de la Crevedia

Pompierii ISU Prahova merg sa doneze si ne indeamna pe toti sa venim in ajutorul victimelor de la Crevedia

ISU Prahova a anuntat ca va veni in sprijinul pompierilor raniti in exploziile de la Crevedia, in acest sens fiind mobilizati zeci de angajati ai unitatii care vor merge sa doneze sange la Centrul de Transfuzii din Ploiesti.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Totodata, reprezentantii ISU au facut apel la populatie solicitand sprijin in vederea salvarii vietilor celor afectati de cele 4 deflagratii puternice:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Suntem copleșiți de tristețe în aceste momente și nu izbutim să găsim cuvinte care să exprime ceea ce simțim.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Am privit cu sufletul la gură tot ceea ce s-a întâmplat, gândindu-ne la colegii noștri care au mers acolo să își facă DATORIA și la cât de nedrept este că trebuie să treacă prin asemenea momente de groază.

Suntem alături de ei și de familiile greu încercate în aceste momente. Pompierii sunt o familie, dau zilnic lecții despre dedicare și camaraderie. Este momentul în care trebuie sa fim solidari pentru ei!

Mâine, 28.08.2023, ne vom prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, pentru a face un minim de efort pentru colegii noștri.

Împreună suntem mai puternici!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191