Razie de amploare în Ploieşti şi Câmpina. Şoferi beți sau drogați continuă să urce la volan

Razie de amploare în Ploieşti şi Câmpina. Şoferi beți sau drogați continuă să urce la volan

*RAZII DE AMPLOARE ÎN MUNICIPIILE PLOIEȘTI ȘI CÂMPINA*

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În noaptea de 26 spre 27 august a.c., în intervalul orar 22.00-01.00, Poliția Municipiului Ploiești și Poliția Municipiului Câmpina au organizat și executat două razii de amploare pe raza municipiilor, unde, peste 170 de polițiști au acționat pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc, pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea și combaterea consumului de substanțe psihoactive.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Activitățile preventiv-reactive au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice, din cadrul Serviciilor Acțiuni Speciale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, dar și polițiști din cadrul Biroului pentru protecția animalelor.

 

Totodată, mai mulți polițiști din cadrul Polițiilor orășenești Azuga, Bușteni, Breaza, Comarnic și Sinaia au fost angrenați în razia din municipul Câmpina.

 

În cadrul raziilor au fost legitimate aproximativ 1.100 de persoane, au fost controlate peste 800 de autovehicule, fiind efectuate 350 de testări cu aparatele etilotest, dar și 16 cu aparatele drugtest.

 

Totodată, au fost avertizate aproximativ 80 de persoane cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

Au fost verificate peste 20 de societăți comerciale și aproximativ 15 agenți de pază.

 

În acest context, au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, 61 dintre acestea la regimul circulației, 25 conform Legii nr.61/1991, și alte 4 pentru alte nereguli constatate.

 

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 15.000 de lei.

 

6 permise de conducere au fost reținute, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, dar și 5 certificate de înmatriculare retrase.

 

În cadrul celor două razii, în cele două municipii din județ, au fost constatate 7 infracțiuni, 6 la regimul curculației, respectiv una pentru portul, fără drept, de obiecte periculoase.

 

*De menționat este faptul că, în urma filtrelor rutiere efectuate în municipiul Câmpina, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpina și cei ai Poliției stațiunii Sinaia au depistat doi conducători auto care au ales să se urce la volan, deși consumaseră substanțe psihoactive.*

În cele două cauze au fost întocmite dosare penale, continuându-se cercetările.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191