Dan Negru, mesajul zilei de la Ploieşti: Cândva am avut aici prima rafinărie de petrol din lume

Dan Negru, mesajul zilei de la Ploieşti: Cândva am avut aici prima rafinărie de petrol din lume

Dan Negru, mesajul zilei de la Ploieşti: Cândva am avut aici prima rafinărie de petrol din lume

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vedeta TV Dan Negru a transmis un mesaj de la Ploieşti, în contextul tragediei de sâmbătă seara de la Crevedia, acolo unde o explozie la o staţie GPL ilegală a produs zeci de victime.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. In Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii ! În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor in care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume!

Cândva…”, a transmis Dan Negru pe Facebook, ataşând o fotografie cu placheta de la UPG Ploieşti care marchează faptul că în municipiul nostru a fost înfiinţată prima rafinărie de petrol din lume.

Sursa: gazetaph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191