Trei zodii care vor fi trădate de partener în luna septembrie. Vor trăi cea mai mare dezamăgire

Trei zodii care vor fi trădate de partener în luna septembrie. Vor trăi cea mai mare dezamăgire

Luna septembrie vine cu provocări pe plan sentimental pentru unii nativi, care vor afla că au fost trădați de persoana iubită, tocmai atunci când nu se așteptau. Se anunță o perioadă complicată și cu greu vor trece peste.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În timp ce unii nativi își vor găsi dragostea adevărată în luna septembrie, pentru alții, această perioadă se anunță una mai complicată, pentru că vor afla că au fost trădați de persoana iubită chiar atunci când se așteptau mai puțin.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Taur

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Printre cei care nu vor avea noroc în dragoste în luna septembrie se numără Taurii. Acești nativi pun suflet și se implică total atunci când sunt într-o relație și au aceleași așteptări de la partener. Este posibil ca Taurii să afle ceva despre persoana iubită, lucru pe care omul drag a tot încercat să îl ascundă, dar fără succes. Acești nativi vor trece printr-o perioadă dificilă și le va greu să accepte că persoana iubită nu își dorește același lucru ca Taurul.

Gemeni

Deși Gemenii sunt cei care, în unele situații, pot fi tentați să calce strâmb, atunci când se îndrăgostesc cu adevărat, acordă atenție doar persoanei iubite. Cu toate că vor spera că lucrurile să vină și din partea partenerului, nu va fi așa, așa că, este posibil ca acești nativi să afle de un episod pe care persoana iubită ar fi vrut să îl ascundă.

Scorpion

La fel de intens iubesc și Scorpionii și vor fi surprinși să afle că partenerul nu are aceleași sentimente pentru ei. Chiar dacă acești nativi vor încerca să ascundă că suferă, acești nativi își doresc o relație de durată lungă și fericită. Este posibil ca persoana care a trădat un Scorpion să își dorească o a doua șansă, dar nativul nu va mai fi dispus și se va teme să intre într-o nouă relație, de aici și faptul că Scorpionii vor prefera să se concentreze mai mult pe carieră decât pe posibilitatea de a cunoaște pe altcineva.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191