Bianca Drăgușanu, răspuns către Randi, după ce artistul a spus că ”vomită” la afirmațiile făcute de blondină. Ce i-a transmis vedeta

Bianca Drăgușanu, răspuns către Randi, după ce artistul a spus că ”vomită” la afirmațiile făcute de blondină. Ce i-a transmis vedeta

Bianca Drăgușanu reacționează după ce cântărețul Randi a afirmat că ”vomită” la afirmațiile pe care vedeta le-a făcut în cadrul unui interviu și unde preciza că un ”bărbat sărac e un bărbat prost”. Cum i-a răspuns Bianca Drăgușanu artistului și ce a mai avut de adăugat cântărețul!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-au încins spiritele în mediul online, asta după ce Bianca Drăgușanu a acordat un interviu, iar printre altele a precizat la un moment dat că ”un bărbat sărac e un bărbat prost”. Se pare că această afirmație făcută de vedetă l-a enervat teribil pe Randi, care dezgustat a publicat pe pagina sa de Instagram un scurt comentariu în care a precizat că ”vomită” la auzul acestor vorbe.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce răspuns i-a dat Bianca Drăgușanu lui Randi, după ce artistul a spus că ”vomită” la afirmațiile ei

În exclusivitate pentru , Bianca Drăgușanu vine și cu o reacție, după ce a văzut comentariul adăugat de către cântărețul Randi.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

L-am contactat și pe Randi care ne-a mărturisit că nu are nicio problemă personală cu Bianca Drăgușanu, dar are o problemă cu oamenii care spun prostii. El a ținut să-i transmită vedetei că cei mai deștepți oameni din istorie au fost săraci și că ei au schimbat lumea.

Bianca Drăgușanu: ”Bărbația tace și face, nu se vomită pe Instagram”

Bianca Drăgușanu a continuat să-i răspundă lui Randi și a ținut să-i mai transmită că ea s-a referit în cele spuse la categoria de ”bărbați proști și săraci”, nu altfel! Totodată a mai ținut să adauge că ”bărbația tace și face, nu se vomită pe Instagram”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191