Ce i-ar fi spus Loredana, ucigașa din Mangalia, mamei sale. Declarațiile uluitoare făcute de tânără din spatele gratiilor:  ”Să zici mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

Ce i-ar fi spus Loredana, ucigașa din Mangalia, mamei sale. Declarațiile uluitoare făcute de tânără din spatele gratiilor:  ”Să zici mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

A trecut mai bine de o lună de la crima din Mangalia care a șocant întreaga țară. Aflată în spatele gratiilor, Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, iar apoi i-a pus trupul neînsuflețit într-un geamantan, și l-a abandonat într-un parc, sub o bancă, ar fi făcut declarații uluitoare. Ce i-ar fi spus adolescenta mamei sale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În timp ce familia tinerei ucise cu sânge rece în Mangalia se pregătește pentru praznicul de 40 de zile, Loredana Atănăsoaie, călăul adolescentei, se află în spatele gratiilor. Din închisoare, fata ar fi avut o conversație șocantă cu mama sa.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Loredana, criminala din Mangalia, declarații șocante din spatele gratiilor

La mai bine de o lună de la crima îngrozitoare din Mangalia, mătușa Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, a făcut noi declarații șocante despre Loredana Atănăsoaie, adolescenta care i-a ucis nepoata.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Femeia susține că relația dificilă pe care tânăra ar fi avut-o cu mama ei ar fi fost unul dintre motivele pentru care a decis să o ucidă pe Alina, pentru că era mereu dată exemplu.

Familia Alinei se pregătește praznicul de 40 de zile. Mătușa adolescentei ucise a povestit că au făcut totul ca la carte, așa cum spune biserica, și au cumpărat obiecte vestimentare pe care le vor dărui unei fete din comună, cu care Alina obișnuia să meargă cu colinda.

Ce a făcut criminala din Mangalia după prelungirea arestului

La finalul lunii august, după ce arestul preventiv al Loredanei Atănăsoaie a fost prelungit, avocatul fetei a declarat că adolescenta este conștientă de cât de grave sunt faptele pe care le-a comis și se așteaptă să primească cea mai mare pedeapsă.

”Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie păsă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată.

În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani”, a declarat Cristian Ion, avocatul criminalei din Mangalia, conform

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191