Incendiu la o casă din Aluniş. Focul a fost pus intenționat

Incendiu la o casă din Aluniş. Focul a fost pus intenționat

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Slănic au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Aluniș se manifestă un incendiu la o locuință.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, observând că incendiul a cuprins două locuințe, extinzându-se și la acoperișul alteia, din imediata apropiere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Echipajele de pompieri sosite la fața locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări, reieșind faptul că acesta ar fi fost provocat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma incendiului, proprietarul primului imobilul, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit mai multe arsuri, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă.

Foto arhiva

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191