Gabi Bădălău, adevărul despre procesul deschis în instanță de Claudia Pătrășcanu împotriva lui! Declarații exclusive. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Gabi Bădălău, adevărul despre procesul deschis în instanță de Claudia Pătrășcanu împotriva lui! Declarații exclusive. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Gabi Bădălău face declarații exclusive, după ce a aflat de noul proces deschis de Claudia Pătrășcanu împotriva lui. Cântăreața a fost nevoită să ceară două ordonanțe președințiale după ce tatăl copiilor nu ar fi fost de acord ca cei mici să plece în vacanță la Disneyland Paris și în Istanbul. Acum, afaceristul spune cum stau lucrurile de fapt și ce s-a întâmplat în realitate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt din nou în plin scandal, asta după ce cântăreața a decis să-i ceară o procură afaceristul, tatăl copiilor lor, pentru a-i duce pe cei mici în vacanță în Paris și în Istanbul. Artista susține că a încercat să facă totul pe cale amiabilă, doar că Gabi Bădălău nu ar fi fost de acord, astfel că în cele din urmă a apelat la instanță.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Gabi Bădălău, declarații exclusive despre procesul deschis de Claudia Pătrășcanu împotriva lui

Reporterii l-au contactat și pe Gabi Bădălău, care a ținut să ne spună și punctul lui de vedere referitor la acest proces pe care fosta lui soție l-a deschis împotriva lui. Afaceristul a ținut să ne reamintească că în urmă cu patru ani, atunci când s-au separat, a vorbit cu Claudia să-și dea amândoi o procură reciprocă valabilă timp de un an astfel încât să nu aibă probleme atunci când vor să iasă cu copiii din țară, însă evident că au apărut și problemele la un moment dat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Totuși, problemele nu s-au terminat aici, asta pentru că de mai bine de șase luni Gabi Bădălău se află sub control judiciar, ceea ce nu îi permite să iasă din țară în tot acest timp. Cu toate astea, există o anumită cerere prin care poate să ceară judecătorului să iasă din România pentru câteva zile, pentru anumite motive, vacanțe cu copiii, probleme de sănătate, în care explici clar unde mergi, cât stai, unde te cazezi, toate detaliile.

Gabi Bădălău susține că a încercat să vorbească cu Claudia Pătrășcanu să-i ofere procură, că el să-și încerce norocul în fața instanței și să vadă dacă poate să meargă cu cei mici în vacanță, asta după ce în acest an la rândul lui i-a oferit două procuri cântăreței pentru a putea să-i ducă pe cei mici în afara țării, în Turcia și Germania.

Gabi Bădălău a încercat să rezolve problema pe cale amiabilă cu Claudia Pătrășcanu

Deși spune că a încercat să vorbească cu Claudia și să o convingă să-i dea procură, artista nu și-a dorit pe motiv că afaceristul ar încerca să fugă din țară din cauza problemelor cu legea, iar în același timp să-i ia și pe copii.

Claudia Pătrășcanu i-a spus lui Gabi Bădălău că nu are ea cum să încalce legea și să-i dea procura să plece din țară, cu toate că acest act nu avea nicio valoare dacă judecătorul nu decidea într-un final că afaceristul poate să iasă din România în perioada bine stabilită. Gabi Bădălău spune că fosta soție nu a vrut să-i dea procura din răutate, deși el i-a dat două procuri pe parcursul acestui an.

Gabi Bădălău: ”Mi-a făcut nervi! Eu i-am dat două procuri, ea nu putea să-mi dea?”

Ajungând la situația din prezent, procesul deschis de Claudia Pătrășcanu împotriva lui, Gabi Bădălău spune că în urmă cu aproape două săptămâni s-a trezit cu un document de la avocați prin care era anunțat de procesul deschis de fosta soție împotriva lui, faptul că el nu vrea să-i dea procură ca artista să plece din țară alături de cei mici.

Gabi Bădălău susține că ar fi trebuit ca artista să vorbească cu el înainte, să se înțeleagă omenește, nu să apeleze direct la instanță. Afaceristul e supărat pentru faptul că și el a încercat să meargă într-o vacanță cu cei mici câteva zile, iar Claudia Pătrășcanu nu i-a permis, iar acum cântăreața are din nou dorința să primească ea încă două procuri pentru a putea să meargă în Paris și în Istanbul.

Gabi Bădălău mai spune că i-ar fi dat procura fostei sale soții, căci vrea ca cei mici să se bucure de vacanță, însă nu a înțeles deloc atitudinea pe care cântăreața a avut-o față de el atunci când și el a avut nevoie de ajutor din partea acesteia.

Afaceristul mai afirmă că dacă copiii își doresc atât de mult vacanțele pe care Claudia Pătrășcanu vrea să le aibă, atunci cu siguranță o să meargă și o să-i ofere procura fostei sale soții, dar nu i se pare normal felul în care cântăreața a procedat.

Artista mai spunea că fostul ei soț nu ar vrea să-i dea procură să plece în vacanță cu copiii tocmai pentru a se răzbuna și pentru că el nu poate să iasă din țară deoarece are control judiciar, iar atunci nici ea și copiii să nu poate să plece din România.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191