Prefectul Virgiliu Nanu îl laudă pe primarul din Mizil: „Un profesionist desăvârşit”

Prefectul Virgiliu Nanu îl laudă pe primarul din Mizil: „Un profesionist desăvârşit”

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, si-a exprimat public aprecierea față de realizările primarului Mizilului, Silviu-Călin Negraru, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu o relație de prietenie solidă ce datează de mulți ani, prefectul Nanu și-a declarat sprijinul necondiționat pentru primarul Negraru, punand accent pe calitățile umane notabile ale edilului, subliniind că acestea nu pot să nu fie reflectate și în abilitățile sale profesionale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cu o perspectivă pozitiva asupra activității lui Negraru, prefectul de Prahova a afirmat că aceste acțiuni pot servi ca exemplu pentru orice edil din România.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Printre realizările notabile menționate de prefect se numără construcția unei grădinițe noi, dezvoltarea unei școli profesionale de excepție și lucrările la baze sportive, renovarea spitalului și multe altele, toate contribuind la dezvoltarea continuă a orașului Mizil.

Mesajul prefectului s-a încheiat cu cuvinte de recunoștință și onoare pentru prietenia și colaborarea cu primarul Negraru, ținând să-l felicite, în timpul unei vizite oficiale, însoțit de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader.

„Silviu-Calin Negraru este prietenul meu de mulți ani. Îl cunosc foarte bine pe omul acesta, iar o persoană cu astfel de calități umane nu poate să nu fie și un profesionist desăvârșit! Ceea ce face Silviu în Mizil poate fi oricând un studiu de caz pentru orice edil din România! Modul în care înțelege să-și motiveze echipa, dragostea pentru comunitatea sa, m-au impresionat profund!

Mizilul este un șantier în continuă dezvoltare. Aici se construiește o grădiniță nouă, o școală profesională așa cum ar trebui să fie în toate locurile, pentru ca toți copiii noștri să se întoarcă la meserii. De asemenea, se lucrează la baze sportive, renovarea spitalulu, etc!

Sunt onorat să am un astfel de prieten și coleg.
Astăzi l-am felicitat în timpul vizitei mele, alături de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191