Tramvai VS. BMW, 1-0. Un şofer s-a ales cu faceliftu’ prostului, pe strada Stefan cel Mare, din Ploieşti

Tramvai VS. BMW, 1-0. Un şofer s-a ales cu faceliftu’ prostului, pe strada Stefan cel Mare, din Ploieşti

Spectacol inedit de prostie rutieră, în urmă cu puțin timp, în Ploieşti!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un sofer de BMW, într-un moment de „geniu”, a decis să arate tramvaiului „cine e șeful” pe șosea. S-a întâmplat la intersecția străzilor Ştefan cel Mare si Covurlui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tramvaiul, „veteran” al traficului urban, a dat din clopoțel și a încercat să-și facă simțită prezența, dar şoferul BMW-ul nu a părut interesat de asemenea amănunte. Rezultatul? Un facelift de toată frumusețea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Accidentul de azi ne aduce aminte că în trafic, inteligența și respectul pentru reguli sunt mai importante decât marca mașinii. BMW-ul ar putea fi o mașină de lux, dar nu poate concura cu tramvaiul când vine vorba de prioritatea pe șosea sau de daunele suferite.

Foto: Marius Iorga/Info Trafic Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191