Doi ucraineni au ascuns în curte un sistem de rachete antiaeriene de aproape un milion de dolari, abandonat de ruși

Doi ucraineni au ascuns în curte un sistem de rachete antiaeriene de aproape un milion de dolari, abandonat de ruși

Doi ucraineni au ascuns în curtea casei și într-un garaj un sistem de rachete antiaeriene în valoare de aproape un milion de dolari, abandonat de ruși, scrie CNN.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Poliția din Kiev a anunțat sâmbătă că suspecții sunt doi bărbați de 38 și, respectiv 45 de ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cei doi sunt acuzați că ar fi furat și ascuns un lansator rusesc de rachete  antiaeriene, cu tot cu muniție.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Unul dintre suspecți este acuzat că a ascuns lansatorul în curte, în Brovary, la nord-est de orașul Kiev, iar celălalt a depozitat muniția într-un garaj închiriat, într-o altă parte a Kievului.

Polițiștii ucraineni cred că armele au fost lăsate în urmă de trupele ruse după luptele din Cernihiv, la nord-vest de capitala Kiev, din primele zile ale războiului.

Sistemul de rachete și muniția au fost mutate ulterior, a precizat Poliția regională din Kiev, care a publicat o fotografie care arată armamentul ascuns sub o prelată neagră, într-o curte, printre copaci și bălării.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191