Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ca o dovada de angajament fata de siguranta elevilor pe care ii are „sub observatie”, directorul Colegiului National „Mihai Viteazul” Ploiesti, Gabriel Taga, s-a alaturat campaniei Phonline.ro „Spune NU drogurilor, cat inca mai poti!”, acceptand sa raspunda intrebarilor noastre, in cadrul unui interviu exclusiv.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

In ceea ce priveste consumul substantelor interzise in Colegiul pe care il conduce, directorul Gabriel Taga a transmis faptul ca nu exista motive de ingrijorare, mediul in care se studiaza fiind unul sigur si lipsit de „tentatii”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

In aceeasi masura, directorul a subliniat si determinarea conducerii LMV Ploiesti in a-i proteja pe elevi, prin campanii de constientizare, iar unul din elementele-cheie in pastrarea unui climat „sanatos” il reprezinta mentinerea unui nivel ridicat al cerintelor de studiu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Campanie derulata in parteneriat cu Primaria Ploiesti, Prefectura Prahova, Agentia Nationala Antidrog, Crucea Rosie. Partener media: Romania TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191