Banc: „Un cuplu tânăr se pregătește de o seară în oraș…”. Glumele care te vor amuza copios

Banc: „Un cuplu tânăr se pregătește de o seară în oraș…”. Glumele care te vor amuza copios

Vrei să râzi cu lacrimi încă de la primele ore ale dimineții? Ți-am pregătit o serie de bancuri pentru tine și prietenii tăi, așa că vă puteți lua doza de energie în acest week-end. Iată care sunt glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze și te vor amuza copios!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dacă vrei să ai o stare de spirit bună, noi ți-am pregătit o serie de bancuri care te vor amuza copios și pe care le poți împărtăși cu persoanele apropiate. Iată care sunt glume zilei cele mai tari!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bancul zilei

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Un cuplu tânar se pregătește de o seară în oraș.Cheamă taxiul, și în momentul în care ies ei, scot și mâț că pisica, țuști, înapoi în casă!Ea:– Întoarce-te tu și scoate-o, că-l țin eu pe-ăsta cu ca să nu se știe că va rămâne casa goală, zice:– Vine și soțul meu imediat. S-a întors să-și ia la revedere de la mama!Apare și soțul, agitat:– Domnule, scuze că v-am reținut, da zgripțuroaica, s-a ascuns sub pat, am rupt un umeraș pe fundul ei ăla gras. Ca s-o scot, a trebuit s-o înfășor într-o pătură, că mă zgârâia, da așa am azvârlit-o mai ușor pe geam…

Bancuri la școală

– Cum te descurci cu literatura?- Bine!- Vorbește-mi despre Creangă..- Parte a unui copac, uscată sau nu, îi mai spune și: ramură, cracă, gătej.

Bancuri cu soți

Soțul către soție:Bulă:- Numai gândește-te draga mea…Zece ani și nicio ceartă.Bubulina:- Știu, fricosul naibii.

Bancuri amuzante

La service:Bulă: – Bună ziua. Am venit pentru o verificare la roată. Nevastă-mea spune că are :- E dezechilibrată?Bulă:- Da, și ea și mă-sa.

Bancuri cu Bulă

Bulă: – Sper că darul pe care mă pregătesc să ţi-l fac va sta bine pe degeţelul tă:- Mulţumesc, dragule! Numai să nu fie prea ă:- Nici o grijă! Unde ai văzut tu degetar scump.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191