Femeie, lovită de maşină pe strada Malu Roşu

Femeie, lovită de maşină pe strada Malu Roşu

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu a avut loc un accident rutier.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că, o femeie în vârstă de 67 de ani, aflată în traversarea părții carosabile, a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urma accidentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, posibil rănită ușor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Atât conducătorul autoturismului, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191