Acces Direct. Ce spune Mirela Vaida despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea a intrat cu căruțul bebelușului în platou: ”Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra” / VIDEO

Acces Direct. Ce spune Mirela Vaida despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea a intrat cu căruțul bebelușului în platou: ”Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra” / VIDEO

Au apărut mai multe zvonuri că Mirela Vaida este însărcinată, iar acum, prezentatoarea a oferit mai multe detalii. A intrat în platoul de la Acces Direct cu un cărucior de copil și a lăsat impresia că va deveni mamă pentru a patra oară.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mirela Vaida a oferit mai multe informații despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea TV a intrat în platoul de la Acces Direct cu un cărucior de bebeluș și este pregătită să devină mamă pentru a patra oară.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mirela Vaida ar fi însărcinată pentru a patra oară

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Ea are o familie frumoasă alături de soțul ei, Alexandru Vaida și cei trei copii ai cuplului. Astăzi au apărut mai multe informații cu privire la o nouă sarcină.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În cadrul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a intrat cu un cărucior de copil în mână și a vorbit despre zvonurile apărute astăzi. Totul a pornit de la ieșirea avută la un restaurant alături de unul dintre copiii săi. Prezentatoarea TV a vorbit despre rolul femeilor în societate și cum ele sunt menite să procreeze, dar și cum a fost sunată de toată lumea, însă, a refuzat să răspundă.

Mirela Vaida spune că i-a rămas în instinct grija pentru copii, mai ales perioada când sunt bebeluși, astfel că este pregătită să devină mamă din nou.

Mirela Vaida va oferi noi informații la finalul emisiunii Acces Direct

Prezentatoarea a preferat să nu vorbească prea mult despre sarcina ei, având mai multe cazuri de dezbătut în timpul emisiunii. A anunțat că la finalul ediției va spune adevărul despre sarcină publicului.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, mesaj acid pe internet, după ce a fost amendată de Primăria Capitalei. Prezentatoarea este indignată: „Asta înseamnă să fii artist în România”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191