Chefi la cuțite. 8 octombrie 2023. Un concurent, pe punctul de a părăsi competiția. Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta: ”Sunt dezamăgit” / VIDEO

Chefi la cuțite. 8 octombrie 2023. Un concurent, pe punctul de a părăsi competiția. Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta: ”Sunt dezamăgit” / VIDEO

A fost la un pas de eliminare, dar Florin Dumitrescu și-a pus amuleta în joc. Alexandru Bunea a obținut doar 7 puncte la proba individuală, dar chef-ul i-a oferit o nouă șansă în competiție.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un concurent a fost salvat de la eliminarea din ediția de duminică, 8 octombrie 2023. Jurizarea a adus multe surprize neașteptate, iar unul dintre chefi și-a folosit amuleta pentru a-l salva.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alexandru Bunea, la un pas de eliminare

La proba individuală au intrat toate echipele, iar concurenții de la toate echipele erau în pericol de eliminare. La jurizare chefii au oferit punctele meritate pentru fiecare farfurie, iar unul dintre concurenți urma să plece acasă, dar Florin Dumitrescu a ales să-l salveze pe Alexandru Bunea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ultimii trei concurenți care riscau să fie eliminați au fost Raluca Hulubei, din echipa turcoaz, aka „Saint-Tropez”, Alexandru Bunea din echipa magenta și Mihaela Bărbosu din echipa portocalie. În timp ce Raluca Hulubei a primit 13 puncte, iar Mihaela Bărbosu 9 puncte și au mers în bucătărie concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu era la un pas de eliminare.

Preparatul său nu a fost pe placul juraților și a obținut doar 7 puncte. La auzul acestui verdict, chef Florin Dumitrescu a fost dezamăgit și nu se aștepta la acest lucru. Nici celorlalți coechipieri nu le-a venit să creadă, mai ales să era cunoscut ca un bucătar pregătit.

Alexandru Bunea spunea cât este de dezamăgit și nu se aștepta ca farfuria lui să obțină cel mai mic punctaj.

Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta

Nimeni nu și-a dorit ca Alexandru Bunea să plece, astfel că chef Florin Dumitrescu și-a pus amuleta în joc. El a putut să o folosească pentru a-l salva și i-a oferit a doua șansă în competiție.

CITEȘTE ȘI: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu, cu lacrimi în ochi la jurizare. Ce le-a spus adversarilor lui: ”Prima dată când greșesc” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191