Primarul din Băicoi, anunț important: 103 de beneficiari ai stimulentului de 3000 lei pentru casarea maşinilor vechi, aşteptați la sediul Primăriei

Primarul din Băicoi, anunț important: 103 de beneficiari ai stimulentului de 3000 lei pentru casarea maşinilor vechi, aşteptați la sediul Primăriei

Dragi baicoieni,
După cum știți Primăria Orașului Băicoi s a înscris în programul „Casarea autovehiculelor uzate” iar AFM a validat lista persoanelor fizice acceptate.
Sunt 103 beneficiari din orașul nostru care au aplicat pentru acest program și pe care ii așteaptăm sa se prezinte la Primăria Băicoi cu documentele doveditoare ale autovehiculului ce va fi casat și cu documentele specificate în criteriile stabilite prin procedura de acordare a stimulentului in valoare de 3000 de lei în vederea încheierii contractului de finanțare.
Va reamintesc principalele condiții pe care trebuie sa le îndeplinească solicitantul:
1. Este persoana fizica cu domiciliul pe raza teritoriala a orașului Băicoi de cel puțin 5 ani.
2. Deține în proprietate un autovehicul uzat înmatriculat pe numele său de cel puțin 5 ani și se afla in evidențele fiscale ale UAT Băicoi,cu excepția persoanei fizice care a devenit proprietar că urmare a partajului judiciar sau a dezbaterii procedurii succesorale.
3. Nu este înregistrat cu obligații restante de plata a taxelor,impozitelor,amenzilor și contribuțiilor către bugetul de stat și bugetul local, conform prevederilor legale in vigoare(prezintă certificat de atestare fiscala de la Primăria Băicoi și de la ANAF-serviciul fiscal orășenesc Băicoi).
4. Nu a obținut și nu este pe cale să obțină finanțare prin proiecte ori programe finanțate din alte fonduri publice,fonduri comunitare.
5. Nu este condamnat(prezentarea unui cazier judiciar).
6. Se angajează să predea spre casare și să radieze din circulație și din evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită stimulentul de casare.Predarea pentru casare se face la una dintre unitățile autorizate RAR.
7. Se angajează că nu va achiziționa un autoturism cu norma de poluare Euro 5 și/sau inferioară in termen de 3 ani de la primirea stimulentului pentru casare.
Beneficiarul este obligat să se asigure că autovehiculul îndeplinește cumulativ următoarele condiții:
1. Este înregistrat în evidențele fiscale ale delegatului.
2. La data solicitării acordării stimulentului pentru casare are o vechime mai mare sau egală cu 15 ani,calculată de la anul fabricației.
3. Are norma de poluare Euro 3 și/sau inferioară.
4. Conține componentele esențiale: motor,transmisie,tren de rulare, caroserie,șasiu,precum și echipamentele electronice de gestionare a funcțiilor autovehiculului și dispozitive catalizator,daca acestea au fost prevăzute din fabricație.
Va mulțumesc pentru susținere!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Constantin Marius Ioan
Primar Oras Baicoi

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191