Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

Operațiune dramatică a poliției israeliene, aflată în urmărirea unor teroriști Hamas în dimineața zilei de sâmbătă, ziua în care organizația islamistă a declanșat atacul împotriva Israelului. Polițiștii urmăresc cu motocicleta o mașină în care se aflau teroriștii și trag din mers, reușind să oprească mașina și să-i elimine pe militanții islamiști.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imaginile au fost filmate de camera montată pe echipamentul motociclistului, care conduce cu o mână, iar cu cealaltă trage asupra mașinii urmărite. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un alt echipaj de polițițiști participă la urmărire dintr-o mașină și trage asupra celor urmăriți. În cele din urmă, mașina urmărită, care nu are niciun fel de însemne la vedere, dar are girofar montat pe capotă, se oprește, intrând în parapetul de pe marginea drumului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Polițistul de pe motocicletă și colegii lui mai trag câteva focuri, înainte de a merge să verifice interiorul vehiculului.  Mașina urmărită avea geamurile sparte de la gloanțe, însă nu s-a putut vedea câți ocupanși erau înăuntru.

Filmarea are și data trecută, 7 octombrie (sâmbătă, ziua atacului declanșat de Hamas), la ora 08:31.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191