Prefectul Virgiliu Nanu și primarul din Mizil, în vizită la premierul Marcel Ciolacu: O colaborare-cheie pentru dezvoltarea locală

Prefectul Virgiliu Nanu și primarul din Mizil, în vizită la premierul Marcel Ciolacu: O colaborare-cheie pentru dezvoltarea locală

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Nanu, a făcut noi declarații semnificative privind sprijinul acordat dezvoltării locale în orașul Mizil.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Prefectul a subliniat importanța colaborării strânse cu primarul Silviu-Calin Negraru în rezolvarea problemelor și promovarea realizărilor locale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urmă cu două săptămâni, prefectul Nanu și-a exprimat recunoașterea față de eforturile depuse de primarul Negraru și echipa sa în realizarea proiectelor și inițiativelor locale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Prefectul Virgiliu Nanu și primarul Silviu-Calin Negraru au facut un nou pas în susținerea Mizilului prin prezentarea realizărilor și problemelor locale premierului României, Marcel Ciolacu.

Această demers al prefectului arată angajamentul ferm al acestuia față de soluționarea problemele comunităților prahovene.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191